Gå til sidens hovedinnhold

Solgt til Start!

Artikkelen er over 3 år gammel

Bare uker før seriestart har TIL solgt unna enda en av spillerstallens største profiler.

Tromsø IL har solgt Aron Sigurdarson til Start etter at de to klubbene ble enige i går kveld. Det melder TIL i en pressemelding.

– Aron har ikke vært interessert i å skrive under på en ny kontrakt, han er på utgående kontrakt og han hadde en trøblete høst da laget gjorde det bra. Skulle vi få noen igjen for Aron, så var det nå vi måtte selge ham, sier sportssjef Svein-Morten Johansen. 

– Vi selger han til en konkurrent, men samtidig ville vi aldri klart å få et slik beløp for han fra noen andre, sier han.

TIL har i vinter solgt Ulrik Yttergård Jenssen, Mikael Norø Ingebrigtsen og toppscorer Thomas Lehne Olsen. Nå forsvinner Sigurdarson også.

TIL vil nå styrke stallen med pengene.

– Den sportslige ledelsen fant ut at det beste for både klubben og Aron var å selge han nå når Start ville kjøpe han. Det gir oss også noen muligheter, som er å se etter en annen type spiller, som har tempo og gjennombruddskraft. Så finner vi den rette spilleren, vil vi hente inne en ny, sier Johansen. 

– Vi har hentet inn Bakenga, Kjærgaard og Høgli samt at vi har skrevet kontrakter med flere spillere som var på utgående kontrakt. Det vi må se på er hvordan vi kan få en sterkest mulig helhet i stallen og vi kommer til å jobbe den neste måneden med å bli enda sterkere enn det vi var med Aron. Vi har bra kontroll på kjernen i stallen og så ser vi på om vi kan justeringer i forhold til det, sier Johansen i pressemeldingen.

Klubbene er enige om en overgang, mens det enda gjenstår noen praktiske ting mellom Sigurdarson og Start.

 

Kommentarer til denne saken