Én til sykehus etter kollisjon i Bardu

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

En kvinne i 30-årene ble sendt med ambulanse til UNN Narvik etter en trafikkulykke ved Spongabrua i Bardu. Totalt var det seks barn og fire voksne involvert i ulykken, fordelt på to biler.

De første meldingene fra politiet gikk ut på at det så ut til at en bil har truffet en annen med front mot siden.

– Airbagene ble utløst, noe som tilsier at det var et kraftig smell. Alle er ved bevissthet, og skal nå sjekkes ut av ambulansepersonell, sa operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt.

Kvinnen som ble sendt til sykehus, hadde ingen alvorlige skader.

– Det er ingen skader av betydning. Det er ennå ikke avgjort om vedkommende blir sendt hjem umiddelbart eller om vedkommende blir over natta for observasjon, men det er udramatisk. Legene har fått sjekket ut det de ville sjekke ut, opplyser pressevakt ved UNN, Per-Christian Johansen.

Senere opplyser operasjonslederen at det har vært et sammenstøt i lav hastighet.

– Det har vært et brudd på vikeplikten, med et sammenstøt i et firearmet kryss i et boligområde i Bardu.

Den ene sjåførens førerkort er beslaglagt.

– Førerkortet er beslaglagt på grunn av brudd på vikeplikt, personskade og materielle skader. Det opplyses også om at det var oppholdsvær, men at det var glatt og sørpe på stedet, sier operasjonsleder Thomassen.

Det er store materielle skader på bilene, men trafikken skal ikke være forhindret.

Legevakta i Bardu ønsker ikke å opplyse om status på de som ble sendt dit for undersøkelse, og henviser videre til politiet. Operasjonsleder Thomassen har ikke fått ytterligere informasjon om status på disse, men sier at det dreier seg om barn i alderen 1 år og oppover.

Artikkeltags