Bil og utenlandsk vogntog har kollidert på E10 ved Bjerkvik – tre personer hardt skadet

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det har vært en trafikkulykke påE10 vest for Bjerkvik. Politiet melder at det er en bil og vogntog som har kollidert, og at det skal være personer som sitter fastklemt. – Nødetatetene er på tur til stedet, melder politiet.

Ifølge politiet har en semitrailer sakset på veien, og veien er foreløpig stengt. Om semitraileren er involvert i ulykken er foreløpig ukjent.

Nødetatene er nå på stedet sammen med ambulansehelikopteret fra Evenes.

Klokken 17:21 melder politiet at tre personer er hardt skadet i ulykken.

Fremovers nyhetsredaktør Andreas Haakonsen forteller at det er lang kø fra Bjerkvik og vest på E10 opp mot Herjangshøgda. Ulykken har skjedd i 80-sonen.

– Alle tre personene er fraktet vekk fra skadestedet til Narvik med ambulanse. Politiet jobber fortsatt med å sikre spor på stedet. Semitraileren står utenfor veibanen . Haakonsen tror ikke det vil ta lang tid før trafikken slipper forbi.

– Det er glatt på stedet. Typisk null-føre, sier Haakonsen.

På Twitter bekrefter politiet om at alle de skadde er fraktet bort med ambulanse, og at det ikke skal være snakk om livstruende skader.

– Politiet jobber nå med å sikre spor på skadestedet. Det vil snart bli mulighet til å passere skadestedet via gang- og sykkelveien, opplyser politiet.

Ifølge innsatslederen på stedet vil veien trolig åpne for trafikk innen klokken 19.

Artikkeltags