Bil av veien på E6 – advarer om vanskelige kjøreforhold

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Torsdag ettermiddag har en bil kjørt av veien på E6 i Salangsdalen. Ifølge Troms politidistrikt på Twitter har ulykken skjedd mellom Polar Park og Fosseng camping.

Det er kun den ene bilen involvert i hendelsen.

– Ingen personskade så nødetatene rykker ikke ut på dette, skriver politiet klokken 17.26.

Tidligere på dagen gikk Startens veivesen ut med en advarsel om vanskelige kjøreforhold over hele Nord-Norge.

Forholdene er forventet å bli verre ut over torsdag kveld og inn mot helgen.

– Vegtrafikksentralen oppfordrer trafikantene til å være ekstra forsiktige, heter det fra veivesenet.

Kraftig snøfall etterfulgt av mildvær og høljeregn sørger for de vanskelige forholdene på veiene. Noen steder er det mye, og tung snø, og andre steder er det rett og slett glatt.

– For øyeblikket er utfordringene størst i området rundt Evenes og resten av Ofoten, Senja og Sør-Troms. Men det er vanskelige kjøreforhold i store deler av Nordland, i tillegg til at noen av veiene i Finnmark har kolonnekjøring, sier driftsleder Siril Veiåker Nilsen ved Vegtrafikksentralen i Nord-Norge.

– Det er full innsats med brøyting og strøing, men vi ber om forståelse for at entreprenørene ikke rekker ikke å være alle steder på en gang. For eksempel er det nødvendig med påfylling av sand, og det er noe som tar tid. Vi oppfordrer derfor publikum til å følge med på veimeldingene og også vurdere om de er nødt til å kjøre, sier Siril Veiåker Nilsen.

Tips Oss
TLF: 76 95 00 00 EPOST: redaksjon@fremover.no MMS FOBILDE til 2005

Artikkeltags