E6 sperret etter trafikkulykke. Fem til sykehus

DEL

Klokka 18.30 søndag kveld meldte politiet i Troms om at det hadde vært ei trafikkulykke på E6 ved Fossbakken i Lavangen. Veien er for øyeblikket sperret. Ifølge Eirik Kileng, operasjonsleder ved Troms politidistrikt, var det to personbiler og totalt fem personer involvert i ulykken. Til Nordlys opplyser han at det er snakk om en front-mot-front-ulykke.Han tør ikke spå når veien vil kunne åpnes igjen.

– Vi har varslet bilberging allerede. Den ene bilen er visstnok i grøfta og den andre delvis i grøfta, med noen bildeler i veibanen. Vi åpner veien så fort vi klarer, sa operasjonslederen til Fremover klokka 18.45.

Det er stor kødannelse på stedet, ifølge Fremovers journalist Vilde Øines Nybakken som befinner seg i en buss like nord for ulykkesstedet. Hun melder om kø allerede fem kilometer før Fossbakken fra nordgående retning. Like før klokka 19.30 får Fremover bekreftet fra Jørn Resvoll, pressevakt ved UNN, at fem personer fraktes med ambulanse til UNN Narvik, men han kan foreløpig ikke si noe om omfanget på eventuelle skader.

Artikkeltags