Nei, Steinar Andre Lund, jeg er ingen ung sårbar kvinne som trenger beskyttelse fra en partileder fordi det er «tøft» å stå i debattene.

Ditt innlegg hvor du etterlyser Arbeiderpartiets leder, er en smålig stakkarsliggjøring av meg.

«I alle organisasjoner er det øverste leders ansvar å støtte ansatte når det stormer», skriver du. Jeg er voksen, er nestleder i Arbeiderpartiet, gruppeleder og styremedlem i Nordland Arbeiderparti, og jeg jobber i team med leder, styret og kommunestyregruppa.

Jeg representerer Ap, og ingen «foresatte» behøver offentlig å bekrefte eller støtte det.

Vi er for øvrig godt orientert om synspunktet ditt og Elvedalen, det har ikke manglet informasjon. Men vi har ennå ingen sak til behandling.

Ikke krenket

Etter at jeg søndag så meg lei av alle usaklige konspirasjons-debatter, har jeg fått utrolig mange støttende henvendelser og meldinger. Folk flest skjønner.

Men til dere som tror det, jeg føler meg ikke krenket.
Jeg føler ikke at jeg personlig har blitt harselert med. Jeg har ikke inntatt noen offerrolle, fordi det er ikke synd på meg på noe slags vis.

Og nei, jeg trenger ingen som står opp for meg. Verken lederen i Narvik Ap, ordføreren eller andre.

Jeg har både tykk hud og rak rygg og står trygt og godt på egne bein.

Oppmerksomhet?

For jeg har ikke meldt meg ut av disse gruppene på Facebook fordi det er for tøft å takle kritikken, fordi jeg møter motstand, fordi Arbeiderpartiet får skylden for alt, eller fordi jeg syns det er vanskelig å stå for den politikken vi vedtar.

Og jeg meldte meg heller ikke ut for å få oppmerksomhet. At Fremover tok kontakt med meg, er vel kanskje likevel ikke så rart..?

Jeg har meldt meg ut fordi jeg er mektig lei. Lei av konspirasjonsteorier. Lei av å høre andre fortelle meg hva jeg mener eller ikke mener. Lei av å lese usannheter og antakelser. Lei av at folk mener jeg, og Arbeiderpartiet, har onde hensikter. At vi ønsker å gjøre ting verre for folk. Lei av å høre «fasiten» fra andre i saker hvor det slettes ikke finnes noen fasit, bare delte meninger.

Lei av å lese det ene innlegget etter det andre om hvor forferdelig alt er og hvor udugelige vi politikere er.

Støtte

Jeg vet hva jeg står for. Jeg vet hva Arbeiderpartiet står for. Jeg vet hvilken stor jobb det ligger bak hvert vedtak. Jeg vet hvor mye det jobbes av politikere, administrasjon, alle ansatte i kommunen, næringsliv og frivillige i så utrolig mange saker. Hvor alle gjør så godt man kan.

Mange saker står det ikke om i avisen. I mange saker kommer deler av saken frem. Og at noen saker jobbes med, og kanskje blir fremhevet, utelukker ikke at det også jobbes med andre ting.

All støtten jeg har fått det siste døgnet tyder i alle fall på at jeg ikke er den eneste som tenker det jeg tenker.

Bretter opp ermene

Fremover skal jeg bidra så godt jeg kan til at Narvik kommune får økonomien på rett kjøl.

Jeg skal jobbe for at alle i kommunen skal ha like muligheter, uansett hvor man bor, hvor gammel man er, hvilket kjønn man har, hvilken hudfarge man har eller hvor mange penger man har eller ikke har på konto.

Og som leder av utvalget for oppvekst og kultur skal jeg ha et ekstra fokus på disse områdene. Her har jeg mye å lære og mye jeg ønsker å fokusere på.

Jeg er rett og slett klar for å brette opp ermene enda et hakk.

Les også

Hvor er lederen i Narvik Ap?

LES OGSÅ: