Gå til sidens hovedinnhold

Åpner ny direkterute fra Tromsø

Artikkelen er over 4 år gammel

Nordlys: Fra og med 16. desember starter Wizz Air sin direkterute fra Tromsø lufthavn til Gdansk. Ruten vil ha opptil tre ukentlige flyvninger.

- Det er gledelig å kunne tilby våre reisende en helårig direkterute utenfor Norden. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både fritids- og forretningsreisende. Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ønsker alle reisende en god flytur med Wizz Air, sier kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn, Mona Ringstrand i en pressemelding.

Jasper Spruit, direktør Trafikkutvikling i Avinor, hilser den nye ruten velkommen. Wizz Air opererer allerede fra en rekke norske flyplasser, men Triomsø blir den første i nord.Wizz Air ønsker å fortsette å satse på direkte forbindelser i Norge, og at de nå setter Nord-Norge på rutekartet sitt.

- Dette vil bidra til innkommende turisme samt gi de lokale en god mulighet til å oppleve den nordlige delen av Polen, sier Jasper Spruit.

Gabor Vasarhelyi, Corporate Communications Manager hos Wizz Air sier:

- Wizz Air forbinder nå Tromsø med Gdansk, og vi er sikre på at norske kunder vil glede seg over å besøke denne vakre byen på den baltiske kysten av Polen. Vårt vennlige mannskap ser frem til å ønske de reisende velkommen ombord på et av våre nye fly.

Wizz Air er et ungarsk lavprisselskap som ble stiftet i 2003.

Les også

Norwegian styrker rutetilbudet på Evenes

 

Kommentarer til denne saken