Tirsdag kom administrerende direktør Kristian Høydahl og HR- og organisasjonsidektør Stig Edvardsen i Norwegian Travel Company til Narvik for å dele nyheten om at deres selskap blir ny majoritetseier i Arctic Train. Inn kommer også Nordic Invest med en eierandel. Per Strands PRS Holding viderefører sitt eierskap.

– Norwegian Travel Company har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje. Vi skal nå i gang med å kartlegge hvordan vi skal få denne opplevelsen til å skinne og bli en attraksjon til glede for hele regionen. Arctic Train er en skjult diamant som virkelig fortjener å skinne, sier Kristian Høydahl i en pressemelding.

Norwegian Travel Company har allerede tilstedeværelse i Lofoten, Kirkenes og Tromsø, der de blant annet kjøpte Fjellheisen i november.

– En av våre verdier er å skape merverdi og positive ringvirkninger. Arctic Train er et selskap som virkelig har potensial og som passer godt inn i vår destinasjonsstrategi, der vi ser på hele narvikregionen som et spennende område, sier Høydahl.