Stor giverglede til TV-aksjonen: Edvard (3) tømte sparebøssen

Her putter Edvard Fredriksen Langås (3) alle pengene i sparebøssen opp i bøssen til TV-aksjonen. Pappa Isak Strøm Langås forteller at sønnen øvde 3-4 ganger på å putte pengene på sin egen sparebøsse før bøssebæreren kom.

Her putter Edvard Fredriksen Langås (3) alle pengene i sparebøssen opp i bøssen til TV-aksjonen. Pappa Isak Strøm Langås forteller at sønnen øvde 3-4 ganger på å putte pengene på sin egen sparebøsse før bøssebæreren kom. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En av bøssebærerne i Narvik ble dypt rørt da Edvard (3) tømte hele sparebøssen i bøssen til TV-aksjonen.

DEL

Pappaen til Edvard Fredriksen Langås, Isak Strøm Langås, bekrefter historien. Han forteller at sønnen tømte alt som var i sparebøssen oppi bøssen til TV-aksjonen.

- Han sto i sikkert fem minutter, og puttet også 50-øringene opp i bøssen, forteller Isak Strøm Langås.

De forteller at pengene har Edvard spart ved at han har fått pengegaver og ved at foreldrene har puttet penger på sparebøssen.

- Vi spurte om han hadde lyst å gi myntene til TV-aksjonen, og det hadde han lyst til. Han øvde 3-4 ganger på å putte penger på sparebøssen før bøssebæreren kom, røper faren.

Foreldrene har fortalt Edvard hva pengene skal brukes til, og det gjorde også bøssebæreren. Men Isak er usikker på om 3-åringen forstår alt.

- Edvard var veldig fornøyd og fikk en «high five» hos bøssebæreren, forteller Isak.

Artikkeltags