UNG: - Presset kjennes før eksamen

Steven Grande fra Gratangen kjenner på presset det er med eksamen for ungdommen denne uken.

Steven Grande fra Gratangen kjenner på presset det er med eksamen for ungdommen denne uken. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Navn: Steven Grande

Alder: 15

Bosted: Gratangen

Skole: Gratangsbotn

Jobb: Nei

1: Hva er viktig for deg nå?

Akkurat nå har jeg veldig mye fokus på skole og karakterer, siden vi nærmer oss eksamen og presset kjennes. Det andre som er ganske viktig for meg er at jeg kommer inn på den videregående skolen jeg vil gå på. Og det blir spennende å flytte til en by for å gå videregående.  

2: Hva gjør du på fritiden?

På fritiden gjør jeg egentlig ikke så mye. For det meste sitter jeg på rommet og spiller dataspill med venner. På onsdager drar jeg på ungdomsklubben som vi har ordnet til her, for at ungdommene ikke skal kjede seg.

3: Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg har ikke bestemt meg. Jeg har mange ønsker, som elektriker og mekaniker. Men innimellom finner jeg ut at det vil jeg, men så vil jeg det ikke. Så egentlig vet jeg ikke.

4: Hva er det beste med å bo i Gratangen?

Det beste med å bo i Gratangen er at det ikke er så stort, alle kjenner alle. Det ser man også veldig godt på skolen der ingen er utenfor, alle blir inkludert og det skaper et godt samhold. Men det aller beste må jo være naturen med fjord og fjell.

5: Hva skal til for at bosetter deg i Gratangen?

Det skal ikke så mye til siden vi har et godt miljø og fine skoler. Men det som kan bli bedre er flere aktiviteter for de unge på fritiden. Da hadde det nok vært en stor mulighet for å bosette seg.

6: Hva skal du på 17. mai?

På 17. mai vet jeg ikke helt hva jeg skal. Kanskje drar jeg til Narvik eller Tromsø. Kanskje blir jeg i Gratangen. Vi får se.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken