Gå til sidens hovedinnhold

Utsetter utdelingen av Årets narviking

Artikkelen er over 1 år gammel

Før helgen skulle prisen Årets narviking deles ut. Nå er utdelingen utsatt på ubestemt tid.

I år som i fjor skulle prisen Årets narviking deles ut på åpningen av Vinterfestuka. Ettersom Vinterfestuka ble avlyst utsettes også utdelingen av prisen på ubestemt tid. Juryen – som består av ordfører Rune Edvardsen, Reidar Hanssen og sjefredaktør/administrerende direktør i Fremover, Christian Senning Andersen – gjorde seg ferdig med juryarbeidet og har funnet en vinner.

- Men nå må vi se hvordan vi gjør det med utdelingen. Det kan godt være vi kunngjør vinneren gjennom Fremover, men vi diskuterer også om vi skal finne en annen anledning for å dele ut prisen. Akkurat nå må vi bare akseptere at vi må bruke tid på å komme oss gjennom den situasjonen vi står i, og så får vi se når vi kan få delt ut prisen. Kanskje er det akkurat nå vi trenger slike lysglimt mest? sier Senning Andersen.

Det kom inn 28 nominasjoner til Årets narviking fra publikum. Juryen sier til Fremover at det også i år var mange verdige vinnere blant de nominerte.

– Det er mange som gjør en ekstraordinær innsats for Narvik-samfunnet, og på hver sin måte bidrar til å sette Narvik på kartet. Det er alltid gledelig å se at vi har så mange kandidater å velge mellom, sier Senning Andersen, som håper det ikke blir lenge til prisen kan deles ut.

Kommentarer til denne saken