Interessen for getligaoppgjøret Narvik–Stavanger i Nordkraft Arena neste fredag er enorm. Pågangen er så stor at kampen allerede er utsolgt. Det kommer rundt 300 personer fra Stavanger til kampen.

Mange husker kanskje sist den suverene serielederen var på besøk. 21. desember. Narvik fikk førjulsgaven da de knuste tabelltoppen 2-0.

Ny sjanse

Nå får Henry Acres sine gutter ny sjanse til å ta en skalp som henger høyt. Og mange vil se oppgjøret. Selv med nytribunen bak det andre målet klar – nå tribune bak begge målene – er det fullt. Det betyr at mellom 1.050 og 1.100 tilskuere får plass neste fredag.

Les også:

Eirik Mathisen bekrefter at det ikke legges ut flere billetter for salg nå. Men han sier det kan være et håp. Over helgen.

– Vi kommer til å kontakte de med fast plass og høre om de skal på kamp, og om de ikke skal, vil gi fra seg plass. Disse plassene kommer vil til å legge ut for salg tirsdag eller onsdag i neste uke. Vi ber alle følge med på våre nettsidersider og Facebook fra tirsdag.

Med nærmere 1.100 innenfor portene vil det bli publikumsrekord i Nordkraft Arena fredag 31. januar. Over 300 fra Stavanger gjør at hallen blir full.

Forbedre arrangementene

Leder Stig Winther i Narvik Hockey sier dette er en bekreftelse på at hallen kan fylles, om klubben klarer å lage gode nok arrangement.

– Vi har ikke klart å utnytte muligheten, og vi er nødt til å utvikle hockeykonseptet videre, med halleier. På sikt må vi prøve å få tribuner på alle fire sidene av isflata, og vi må ha fire nye garderober. I tillegg ønsker vi arealer der vi kan servere øl og mat i ordnede former. Det tror vi gjør at flere vil komme oftere på kamp, sier han.

Les også:

Med tribuner på fire sider håper Winther at det en dag kan være plass til over 2000 tilskuere i Nordkraft Arena. Det er drømmen.