Gå til sidens hovedinnhold

Vaksinering på Framnes

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leser artikkelen som er lagt ut vedrørende vaksinering på Framnes ungdomsskole samt forklaring hvorfor dette lokalet ble valgt.

Min mor og flere av byens befolkning har ikke sjans å komne seg opp de trappene og gå frem til der vaksinasjonen finner sted.

Ingen løsning er skissert og bare det viser at planlegging for bevegelse hemmede ikke har vært høyt fokusert. FFO Narvik ved Anita Fjellfoss burde vært involvert i planleggingen.

Har en løsning:

Sivilforsvaret setter opp et telt med aggregat med varme ved skolen. De som er bevegelse hemmet for satt vaksinen inni et oppvarmet telt. Dette vil kreve ressurser, men vil løse utfordringene.

Nåværende løsning ekskluderer min mor og flere av byens befolkning til å ta covid-19 vaksinen.

Alternativ 2:

Den enkelte fastlege setter vaksinen. Kaller inn pasienter som ikke klarer å komme seg til Framnes. Mange nok, slik at ikke vaksine går til spille.

Håper kommunen skisserer en løsning som kan fungere. Dette burde ha vært på plass i planleggingen av vaksineringen. Det kan jo ikke være en overraskelse for kommunen at mange eldre har bevegelse utfordringer? Personer som bruker rullator, krykker og rullestoler.

I dagens fremover sier kommunen at ting skal bli bedre, men hva skal bli bedre? Dette er en planlegging som er uten sidestykke.

Kommentarer til denne saken