Legger ned etter 67 år: - Netthandelen har overtatt.

Nye tider: Netthandel har overtatt markedet som  firma Håkon Apold har betjent i 67 år.

Nye tider: Netthandel har overtatt markedet som firma Håkon Apold har betjent i 67 år.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

AN.no: Etter 67 års drift er det slutt på butikkdriften til Håkon Apold AS på Skutvik.

31. juli stenges dørene for godt til butikken som de senere årene har tilhørt Euronics-kjeden.

I en pressemelding fra firmaet opplyses det at Håkon Apold AS skal forsette som rent utleiefirma, mens all virksomhet tilknyttet butikk og verksted avvikles ved utgangen av måneden.

Det har kommet til ett punkt hvor netthandel har overtatt den største delen av markedet, mens konkurranse på pris mellom netthandel og de store kjedene har ført til fortjeneste-marginer som er så små at kun salg av store volum kan generere fortjenesten man trenger for å drifte økonomisk.

Denne utviklingen vil fortsette, samt forsterkes i årene framover, og vil gripe inn i all varehandel uansett hvilken bransje man befinner seg i, selv om elektro-handelen har vært spesielt utsatt de siste årene.

- Det er dessverre ikke lengre mulig å drive butikk ute i distriktene hvor salg av elektronikk og hvitevarer skal sørge for inntekten man trenger for å dekke kostnadene man har, selv om alt av kostnader er kuttet til beinet.  Vi ønsker å takke alle våre kunder for å ha støttet opp om forretningen i alle år, og på den måten sørget for å opprettholde både arbeidsplasser og et tilbud i distriktet, som nå dessverre forsvinner, skriver daglig leder Håkon Apold i pressemeldingen.
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken