Vogntog sperret veibanen i Bjerkviklia

DEL

Tirsdag formiddag meldte politiet i Nordland at to vogntog sperrer veibanen på E6 i Bjerkviklia på Twitter. Klokken 13.50 meldte politiet at det ene kjøretøyet sto delvis i grøfta.

– Det er mye kø og redusert fremkommelighet på stedet. Hvor lang tid dette tar, skal bli interessant, sa operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt.

– Vi er på stedet og har politibiler langt opp i Gratangen og langt ned mot Bjerkvik for å få stanset trafikken. Vi tror vi skal klare å få sendt biler forbi vogntogene, men det går ikke så fort. Per nå har vi ikke begynt å dirigere trafikken.

Ifølge Statens vegvesen sto vogntogene på E6 Merkesforbakkan, 4,5 kilometer nord for Bjerkvik. De meldte at personbiler kunne passere.

Klokken 14.24 meldte politiet på Twitter at de hadde begynt å forsøke å få bilister forbi, og at det ikke var noen personskade.

Like etter klokka 17.30 meldte NRK at en strøbil hadde kjørt hele strekninga mellom Bjerkvik og Fossbakken, i følge Statens vegvesen. De to vogntogene skal også ha kommet seg videre, skriver NRK.

Artikkeltags