Se veldedighetsløpet mot kreft her

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Fredag klokken 09.00 løper russen fra Frydenlund Fotball og Alpint (FFA) et veldedighetsløp for å samle inn penger til Kreftforeningen.

Fremover streamer løpet direkte.

- Klassen er klar, og vi gleder oss til å bidra så godt vi kan. Jeg tror det er mer motiverende for klassen å levere i dette løpet, kontra en cooper-test. Så fort det er snakk om å gjøre en forskjell gir det et ekstra incitament, sier FFA-elev og initiativtaker Elias Bennour i forkant av løpet.

Hver elev har skaffet sin egen sponsor. Sponsorene betaler et avtalt beløp for hver runde eleven løper. Løpebanen er 250 meter, og elevene skal løpe i 15 minutter.

Årsaken til at FFA-elevene velger å svette for veldedighet, er at klassen befinner seg på treningsleir i Spania når den årlige Krafttak mot kreft-aksjonen finner sted. Narvik-russen har tradisjon for å være bøssebærere under Krafttak mot kreft, men dette lot seg altså ikke gjøre for idrettsklassen.

FFA-elevene har som mål å samle inn rundt 20.000 kroner gjennom 15 minutter med iherdig innsats - og på den måten bidra til at årets russ samler inn et rekordhøyt beløp til Kreftforeningen. 110.000 er tallet de ønsker å slå, og det var fjorårets russ som samlet inn beløpet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken