Billettsalget går så det suser til årets Vinterfestuke. Mange arrangement er utsolgt og det betyr at det blir mye folk på en konserter og da lønner deg seg å komme tidlig, spesielt i Lokstall1, skriver Vinterfestuka i en e-post til Fremover. 

I Lokstall1 åpner dørene en time før konsertstart og er man sent ute risikerer man å gå glipp av starten på konserten. Vinterfestuka oppfordrer derfor publikum til å møte opp i god tid. 

Man bør ha billettene klare når man ankommer og de som har kjøpt rabatterte billetter må ha studentbevis, OMT BBL-kort eller ledsagerbevis klare sammen med billetten når de kommer til billettkontrollen. 

Det er ikke lov til å ta med drikke eller mat til arrangementet og vesker eller sekker må fremvises for kontroll. 

Man kan kjøpe billetter til utsolgte arrangement privat, men man må da kjøpe billett i riktig kategori. Vinterfestuka understreker at man ikke kan kjøpe studentbillett hvis man ikke er student.  

Arrangørene ønsker også å gjøre oppmerksom på  at det er ulovlig å selge billetter dyrere enn prisen man betalte for billetten og at det dessverre er mange som er ute etter å svindle, spesielt på Facebook.