Få, om noen entertainere utenfra har et så sterkt forhold til Vinterfestuka, Folkets Hus og Narvik som Arthur Arntzen. 13 Vinterfestuker har han deltatt i, både med og uten Oluf. Men også utenom VU har Arthur Arntzen vært en hyppig og kjær gjest i Narvik.

Denne gangen kommer humoristen som seg selv, medbringende personlige skjeve blikk mot Narvik fra kjøkkenvinduet hjemme i Tromsø.

Vidar Vang kommer med ny plate under Vinterfestuka, noe som det knytter seg stor spenning til. Etter to kritikerroste plater med et energisk og rocka uttrykk, har Vidar Vang nå funnet frem kassegitaren og laget et roligere, akustisk preget album. Singer/songwriteren Vidar Vang er i fokus, og han regnes i dag som en av Norges beste, unge låtskrivere. Denne kvelden får publikum høre bjerkvikingen i uvant, men spennende samspill med MiNensemblet.

Etter tre flotte plater har det vært litt stille om Kjersti Stubø, Jørn Øien, og Ernst-Wiggo Sandbakk i særpregede Oofotr. Men nå kommer de hjem for å framføre sine spennende arrangementer av gamle folketoner fra Ofotenregionen.

Britt Synnøve Johansen fra Karmøy ble for alvor kjent over hele landet da hun tolket Edith Piaf i sin egen kabaret. Og siden en fransk festival jo var opprinnelsen til Vinterfestuka, så passer det vel godt å presentere «den lille jenta med den store stemmen» fra scenen i Narvik. Hun vil synge et utdrag av sitt repertoar, blant annet i samspill med distriktsmusikerne i Narvik, Ensemble Oscar. De skal også spille sammen med slagverkeren Kjell Tore Innervik.