Gå til sidens hovedinnhold

Rallarne rocket for et begrenset publikum

Artikkelen er over 5 år gammel

Se bildeserie fra årets Rallarrock.

Rallarrock gikk av stabelen mandag kveld. Der var det to band og tre artister som kjempet om å vinne.

Vinneren, som ble Katrine N. Sørensen, får spille inn en live musikkvideo (demo) ved Jensen Gård i Gratangen gratis i løpet av våren 2016.

- Det er veldig deilig å vinne. Helt fantastisk forteller Katrine, og fortsetter:

- Jeg skulle ønske det var flere folk i publikum med tanke på at det har vært snakk om å støtte opp kulturlivet i Narvik og musikklinja. Men det publikum som var lagde kjempeliv.

Fjorårets Rallarrock fylte Verdensteateret. I år, i et mye større lokale, møtte kun 30-40 personer opp.

DJ&Drums

DJ&Drums som er en duo innenfor House spilte på Rallarock som underholdning og det var kjempe stemming i publikum. Med glowsticks, musikk og dansing trengte det ikke være mye folk for å få stemmingen på topp.

-Jeg syntes alle var kjempe flink i dag, det var veldig morsomt at det var så mye variert musikk forteller, Sara Storjord (20).

-DJ&Drum var også utrolig flink skulle ønske flere kunne komme å se dette, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Skumlere å synge Rallarock enn M&M

Ett av de to bandene som spilte i dag var PinkSlush. PinkSlush var de yngste deltagerne i årets Rallarock på 13-14 år. Det er ikke første gangen de spiller for et publikum, de spilte som oppvarming for Marcus og Martinus sist helg.

–  Vi syntes publikum var kjempe bra, siden de klappet og danset mye, det var mer skummelt å spille for ett lite publikum her i dag, enn det var når vi spilte som oppvarming på Marcus og Martinus. Det er mer intimt nå, og da blir det mer skummelt forteller vokalistene i Pink Slush Natasha Helland Solbakken(14) og Malin Eilertsen (14).

Bildeserie

Rallarrock i Lokstall1

 

Kommentarer til denne saken