Her skal vi kose oss!

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Lokstall 1 var en fin plass å være lørdag kveld, da Marit Larsen holdt en usedvanlig hyggelig konsert.

DEL

- Tog og allting! Nei og nei. Her skal vi kose oss!

Med de ordene åpnet Marit Larsen konserten sin i Lokstall 1. Hun tenkte naturligvis på togene som stod til pynt i bakgrunnen på scenen. Om det var kulissene som inspirerte henne og bandet til å gi publikum en fortreffelig konsertopplevelse, vites ikke, men det er hevet over enhver tvil at det var nettopp det de gjorde.

Supergruppe

Marit Larsen har fått mye fortjent skryt for debutalbumet «Under the surface». Lørdag kveld viste hun, sammen med det fem mann store bandet, at de evnet å gjenskape stemninga og lydbildet fra plata til konsertscenen. Men så hadde hun også med seg musikere med lang fartstid i norsk musikk. Det å ha Frank Hammersland- tidligere frontfigur i Pogo Pops- med seg som bassist, er et kvalitetstegn i seg selv. Thom Hell er en annen kjent, norsk artist som bidro på ulike instrumenter.

Karisma

Det oste rett og slett spilleglede av både bandet og Marit Larsen selv, som fremstår som en befriende utadvendt og ærlig artist. Og den gode stemninga smittet tydeligvis over på publikum, som jevnt over virket storfornøyd med det de hørte og så. Da «Don't save me» ble fremført som siste ekstranummer, var det bare smil å se i Lokstall 1. Bortsett fra hos de som kanskje syntes at konserten kunne vart enda lengre..

Artikkeltags