Prosjektleder for ungdommens festivalkro, Anette Kvitvik Ljunggren (16) sier til Fremover at hun er relativt godt fornøyd med oppmøtet så langt i VU, men at hun håper at flere skal benytte seg av tilbudet de siste gjennstående dagene av Vinterfestuka.

Siden ungdommens festivalkro åpnet forrige lørdag, har den hatt alt fra pokerturnering til filmkveld.

– Vi satser alt frammover nå mot den siste fredagen som kan bli den største og beste dagen her, forteller Jacob Andersson (18). Hele 4 lokale band skal spille på ungdommens festivalkro fredag. Flere av disse er ganske godt kjent blant ungdomen i Narvik. Bla Waps, Beyond Realety og Madness of Sound. Både Waps og Beyond Realety skal delta på fylkesmønstringen i Bodø neste helg. Her burde absolutt Narvik ungdomen møte opp til en flott konsert!

Videre kan de to fortelle at de synes at prisene for de fleste VU arrangementene er altfor høye.

– Det burde absolutt ha vært egen priser for ungdomen i VU. Jeg tror nok at nesten alle ungdommene i Narvik er enig i det, sier Ljunggren.

– Opprettelsen av et ungdommens hus er kjempeviktig. I Narvik finnes det ingen tilbud for uorganisert ungdom, etter ungdomsskolen. Man er for gammel for å være på Apollo og for ung til å komme inn på utesteder, forklarer Ljunggren. Nettopp derfor er ungdommens hus en så viktig sak for ungdomen i Narvik.