Rotlaus kommer til Vinterfestuka

KLAR FOR Å ROCKE: Rotlaus er klare for Vinterfestuka og gleder seg masse til å spille i Narvik.

KLAR FOR Å ROCKE: Rotlaus er klare for Vinterfestuka og gleder seg masse til å spille i Narvik. Foto:

Rotlaus med Bjørn Marius Øyehaug i spissen kommer til Narvik under årets utgave av Vinterfestuka (VU).

DEL

Vinterfestuka 2019:– De siste årene har vært tøffe. Vi har jobbet hver eneste dag, men slik er det når man har drømmer som er altfor store til å bare ligge gjemt i hodet, sier Bjørn Marius Øyehaug i en pressemelding.

Han og resten av gjengen i Rotlaus opplever om dagen å være et av landets mest etterspurte liveband og sangene deres har på kort tid blitt allemannseie.

Les også:

Spellemann

Bandet har blitt nominert til to Spellemanspriser for årets album og årets nykommer.

– Det er en stor ære og det hele er vanskelig å ta innover seg. Det var skummelt å plutselig skulle bytte arbeidsbuksa med finklær og plutselig trappe opp på rød løper, sier Bjørn Marius Øyehaug.

Selv jobber han fulltid med bandet. En dag skrur han på bussen, neste dag sitter han på kontoret, en dag i studio med nye låter og neste foran tusenvis av festglade mennesker. Bjørn Marius Øyehaug tror dette er en viktig faktor til at det har slått så bra an.

– Vi er oss selv, hvorfor skal en være noen andre? Vi møter publikum, vi blir venner med publikum og jeg tror de merker vi er på lag med de. Vi er da akkurat som dem, sier 31 åringen.

Les også:

Bygderock

Bandet ser fram til å besøke Narvik.

– Dette er første gang vi er på disse trakter og vi ser frem til å møte publikum. Vi kommer opp dagen før vi skal opptre, for å rekke å ha tid til å se oss omkring og være i kanonstemning til konserten lørdagskveld i Lokkstall1, sier Bjørn Marius Øyehaug

– Kjenner du noen som liker tekster fra en som har opplevd litt av hvert, kombinert med en liten dose «bygderock» og fest må du ta turen, avslutter Bjørn Marius, som begynte å turnère med store band allerede som 15 åring.

Artikkeltags