Vinterfestuka har begynt å slippe artister: «En av Norges dyktigste artister de siste 10 år»

Ole Børud kommer til Vinterfestuka 2019.

Ole Børud kommer til Vinterfestuka 2019. Foto:

DEL

Vinterfestuka har begynt å slippe artister til neste års VU.

Nå er det klart at de har booket Ole Børud, som de beskriver som «en av Norges dyktigste artister de siste 10 år».

I en pressemelding forteller festivalen at de har booket «stjernen fra Stjernekamp» til en konsert under Vinterfestuka 2019. Fra før av har de røpet at Minor Majority skal spille på neste års festival.

Rap, hard rock, joik og opera

Slik beskriver festivalen Ole Børud i en pressemelding:

«En sanger, låtskriver, arrangør og instrumentalist av rang. Børud har begeistret hele nasjonen med sine fantastiske opptredener under årets Stjernekamp på NRK. Han endte på en svært respektabel tredjeplass, men det er nok få som ville reagert dersom han hadde gått helt til topps. Børud har nemlig vist frem en musikalitet og en stemmeprakt som er få forunt når han har levert varene i alt fra blues, rap, hard rock, joik og opera!»

Ny musikk

De forteller samtidig at han skal spille noen sanger han spilte under Stjernekamp, «men det er vestkystpoppen som står hans hjerte nærmest. Med et knippe dyktige musikere blir det både funky og sjelfullt når Børud entrer scenen i Lokstall1 tirsdag 19. mars.»

Med i kofferten til Narvik og VU blir han å ta med seg et nytt album, som han skal presentere på en turne kommende vinter.

Vinterfestuka 2019 går forøvrig av stabelen mellom 15-24. mars.

Artikkeltags