Denne stjernen kommer til VU

KOMMER: Julie Bergan kommer til VU 2018. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

KOMMER: Julie Bergan kommer til VU 2018. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

DEL

Vinterfestuka (VU) i Narvik er godt i gang med å droppe artister. Neste års over ukelange festival pågår fra 9. til 18. mars.

Nå kan VU stolt presentere at det de kaller en av landets hotteste artister tar turen til byen. Popmusikeren Julie Bergan (23) har de siste årene fått mye spilletid på radio, med flere hits.

– Julie Bergan kommer til Vinterfestuka 2018 og kjører konsert for alle aldre i Lokstall 1, skriver Vinterfestuka på sine nettsider.

Artisten har for lengst gjort seg bemerket. Hun har blant annet erobret mange ører med låten «Arigato», som mer eller mindre var en landeplage i 2016.

Men det var som «russemusiker» at Skiens-jenta startet karrieren. I 2012 ga hut ut låten «Supernova». Låten kom seg raskt på topplistene.

Musikeren har ennå til gode å gi ut et album, men har kommet med flere singler. I løpet av 2017 har hun spilt på 30 ulike musikkfestivaler i Skandinavia og Storbritannia.

Fra før er det kjent at blant andre Stein Torleif Bjella, Vamp, Adam Douglas, Wenche Myre, Cezinando og Violet Road kommer til VU.

Artikkeltags