Karoline ble årets Svarta Bjørn

ÅRETS SVaRTA Bjørn: Karoline Sørensen fra Narvik.

ÅRETS SVaRTA Bjørn: Karoline Sørensen fra Narvik.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det var en svært overrasket og glad Karoline som kunne ta i mot utnevnelsen av ordfører Rune Edvardsen ved den offisielle avslutningen av Vinterfestuka 2016 i Narvikfjellet.

I juryens begrunnelse heter det at Sørensen har utmerket seg ved sin positive holdning, sprudlende humør og kontaktskapende evner.

-Hun har vist stor omsorg og vært oppmerksom på de rundt seg, både utad og innad i gruppen. Hun er ikke redd for å by på seg selv i ulike sammenhenger, sa Rune Edvardsen som leste juryens begrunnelse.

-Svarta Bjørn 2016 er en sterk og stolt kvinne, hun er stolt over sin opprinnelse og intgeressert å lære mer om Svarta Bjørn, rallarlivet, byggingen av Ofotbanen og hva Narvik er i dag, sa han videre.

-Jeg er rørt og takknemlig, utnevnelsen kunne like gjerne vært gitt til enhver av de andre flotte Svarta Bjørn representantene, sa Karoline Sørensen.

Sørensen er 27 år og jobber som tannlege hos Tommy, Mats & Karoline i Dronningens gate.

Andre Svarta Bjørn-representanter var Kristina Sand, Lone Martinsen, Lise Marthine Jensen og Charlotte Jakobsen.

I juryen begrunnelse het det at Sørensen har utmerket seg med positv holdning, sprudlende humør og kontaktskapende evner. Hun har vist stor omsorg og vært oppmerksom på de rundt seg, både innenfor og utenfor gruppen, skriver juryen.

Artikkeltags