Gå til sidens hovedinnhold

Ove Rocket ungene

Artikkelen er over 16 år gammel

Latteren satt løst blant de unge fremøtte i elektrobygget i går formidag. Mye av æren for det hadde Ove Rocketroll.

Rocketrollet fikk alle som var tilstede til å synge med på Pippi-sangen. Dette lettet stemnigen en del, etter en litt beskjeden start.

– Bra show, kom det fra Ove Storland alias Ove Rocketroll etter den første av i alt fem forestillinger. Rocketrollet handterte det unge publikummet med stor selvsikkerhet, og sjarm.

Storland åpnet med en skikkelig rockelåt som fenget de unge tilhørende, etter en ti minutters tid var det god stemning i bygget. Da Storland inviterte barna i salen til å komme opp på scenen å opptre, ble det stor konkurranse blant de unge. Det var overraskende mange som ville komme opp på scenen.

Storland skrøt av de som turte å komme opp på scenen.

– De som kom fram var kjempe flinke til å synge. Men den artigste framføringen stod Hanne (5) for, hun fortalte vitsen om «Doffen har daua». Altså egentlig ikke en vits, men en reklamefilm som i år vant gullfisken.

I morgen spiller rocketrollet for siste gang under VU, denne forestillingen er åpen for alle som vil komme å se på, den begynner på kveldstid. De som ønsker å se eller høre mer av Storland, kan gå inn på web siden: www.Rocketrollet.no.