Vinneren av Stjernekamp kommer til Vinterfestuka

Adam Douglas

Adam Douglas Foto:

DEL

Vinterfestuka i Narvik er stolt over å presentere Adam Douglas, vinneren av årets Stjernekamp på NRK! Med sin «nice guy»-fremtoning, publikumstekke og vokalprestasjoner av en annen verden har han vunnet over publikum gang på gang gjennom høsten Stjernekamp-sendinger, heter det i en pressemelding fra Vinterfestuka.

Videre skriver Vinterfestuka at amerikaneren Adam Douglas allerede før Stjernekamp hadde etablert seg som en av de aller ypperste soulstemmene i Norge.

– Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt gleden av å samarbeide med Adam. Et sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland.

– Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, «I May Never Learn», ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta «I Once Was An Honest Guy», som blant annet ble listet på NRK P1.

– Med hatten godt plantet på hodet og gitaren rundt halsen er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers.

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags