Narvik Bygg AS har vært totalentreprenør for 2.-3. og 4.etasje ved K49. Fra venstre:  Bjørn Fredrik Edvardsen (daglig leder), Stig Løknes (tømrer), Raymond Scholz (tømrer), Trym Lund (lærling), Benjamin Skog (tømrer), Stian Horn (tømrer), Jørgen Hansen (bas) og Andreas Mathisen (bas). Foto: Rune Dahl
Font

Pur ung publikumsveteran

Totalentreprenøren

Narvik Bygg AS har hatt ansvaret for prosjektering og utførelse av 2., -3. og 4.etasje ved K49. Gjennom god planlegging, prosjektering og gjennomføring har de levert i henhold til tidsskjema.

- Selskapet Narvik Bygg AS ble opprettet i 2006 med to ansatte. I dag er vi over 40 ansatte, og har egentlig vært i konstant vekst siden starten. Selskapet har bygget seg opp stein for stein med forsiktige skritt. Vi er nå blitt en totalentreprenør med kapasitet til å utføre prosjekter med økt kompleksitet og størrelse. Vi skal opprettholde og videreutvikle vår tradisjon for boligbygging, men vi satser spesielt på å forsterke oss innenfor entreprise-prosjekter. Det hjelper oss også å holde aktiviteten oppe, nå i en periode der det tilsynelatende er noe mindre trykk på private boliger, sier daglig leder Bjørn Fredrik Edvardsen.

Dermed passet det som hånd i hanske at anbudsforespørselen på K49 dukket opp i fjor høst.

- Samarbeidet med Narvikgården og deres medhjelpere har fungert utmerket. Vi synes det er stas å ta del i jobben Narvikgården gjør, med utvikling og fornying av bygningsmassen i byen vår, sier Edvardsen.

- Det har vært et relativt stort, men likevel håndterbart prosjekt for oss. Vi arbeidet kjapt med å få tegningene klar og satte opp en optimistisk arbeidsplan. Arbeidet med 2. og 3.etasje startet før jul i fjor. Disse ble sluttført i mai. Så fortsatte vi med 4.etasje som ble ferdig nå i september, alt levert etter fremdriftsplanen, sier Edvardsen. 


Automotive design, Shoulder, Product, Flooring, Floor
Benjamin Skog og Stian Horn. Foto: Rune Dahl
Raymond Scholz. Foto: Rune Dahl

Pur ung publikumsveteran

Takker for samarbeidet

Narvik Bygg AS baserer seg på å ha egne håndverkere, og utfører både små og store prosjekter. Bedriften er nok mest kjent for å sette opp eneboliger, men for å ha flere ben å stå på har de satset mere og mere mot større og mindre entreprise-jobber. Vi har pågående prosjekter både for Forsvarsbygg, Statkraft, Narvikgården og LKAB. Disse, og flere andre aktører i regionen, sees på som svært viktige kunder.

- Jørgen Hansen og Andreas Mathisen har vært våre byggebaser på K49, og de har gjort en fabelaktig god jobb. Det samme gjelder resten av teamet vårt på bygget. Generelt har alle snekkerne våre en voldsom ansvarsfølelse. De leverer raskt og med en kvalitet som er svært tilfredsstillende, sier Edvardsen.

Narvik Bygg AS har hatt 6-8 egne snekkere på prosjektet. Tar man med underleverandører så har det vært rundt 15-20 håndverkere i sving.

- Vi takker så mye for oppdraget og samarbeidet, og håper Narvikgården og øvrige leietakere vil få en fin arbeidshverdag i de nye lokalene, sier Bjørn Fredrik Edvardsen. 


Jørgen Hansen og Andreas Mathisen har vært Narvik Bygg AS sine byggebaser på K49. - De har gjort en fantastisk god jobb, sier daglig leder Bjørn Fredrik Edvardsen i Narvik Bygg AS. Foto: Rune Dahl