Narvik Kontorsenter har tilbragt noen uker ved K49. Nå er gjengen ferdig med den omfattende leveransen av kontormøbler, kaffemaskiner og AV-teknisk utstyr. Fra venstre: Tobias Jakobsen, Ragnar Sternang, Benjamin Edvardsen, Geir Arne Torbergsen, Ørjan Jakobsen og Kevin Bergfall. Foto: Rune Dahl

Pur ung publikumsveteran

Har levert kontormøbler og AV-teknisk utstyr til Kongens gt 49

Narvik Kontorsenter kom opp med en totalløsning og en pris som Narvikgården var veldig godt fornøyd med, og ble valgt som leverandør av kontorutstyr og AV-teknisk utstyr til K49.

- K49 er et referanseprosjekt for oss, forteller salgssjef Geir Arne Torbergsen.

- Vi har levert alt av møbler, cellekontorer og møblement til spiserom i alle etasjene i bygget. Det samme gjelder kaffemaskiner og multifunksjonsmaskiner. Vi har også levert det AV-tekniske utstyret i alle etasjene, og vil spesielt trekke frem kjeller-etasjen. Der har det blitt montert svært gode, tekniske AV-systemer på de store møterommene, forteller Torbergsen.

Totalt har Narvik Kontorsenter levert møbler til rundt 100 arbeidsplasser i bygget og en rekke sosiale soner i etasjene.

- For å komme dit vi er i dag, så har vi investert i gode medarbeidere, som gir oss en god plattform å stå på. 


Automotive design, Standing, Architecture, Couch, Flooring, Floor
Narvik Kontorsenter har levert avansert AV-teknisk utstyr til alle etasjer ved K49. Foto: Rune Dahl
Ørjan Jakobsen og Geir-Arne Torbergsen i et av lokalene som har åpen løsning. Foto: Rune Dahl

Pur ung publikumsveteran

Sammen med daglig leder og kone Tone Torbergsen driver de selskapet sammen.

- Utgangspunktet vårt er at trivsel er nøkkelen til suksess, sier Torbergsen.

Daglig leder Tone oppsummerer suksessen deres med to ting: trivsel og kunden i fokus.

- Har man et godt arbeidsmiljø så står man sterkere utad, sier lederen.

- De som er ansatt hos Narvik Kontorsenter i dag, gjør en fantastisk god jobb, og er en viktig brikke for at vi skal kunne lykkes.

Til tross for navnet har de ikke bare kunder i Narvik, selv om basen ligger i Verkstedbakken. Torbergsen tegner opp et bilde av en kundekrets som strekker seg til Tysfjord/Hamarøy i sør og Bardu i nord.

- Vi har fått forespørsler både fra Harstad og Tromsø. Det handler om å skape gode relasjoner til samarbeidspartnere i de andre byene. Det finnes ikke begrensninger, kun muligheter. Vi må hele tiden tenke nytt, og evne å omstille oss med nye produkter, utdyper Geir Arne Torbergsen. 


Ørjan Jakobsen og Geir-Arne Torbergsen. Foto: Rune Dahl


Pur ung publikumsveteran

Lokale krefter

Avtalene de blant annet fikk med Narvik Rådhus, Narvik brannstasjon, Narvik Ungdomsskole, LKAB, NAV og UiT viser ifølge han at det er mulig også for små bedrifter å vinne store prosjekter. Han synes også det er flott å få bevist at det er viktig å handle lokalt.

- Da vi startet opp i januar 2017 hadde vi null kunder, og null portefølje. Det er mulig å få til noe hvis man bare vil. De som starter opp noe i dag må se positivt på ting, og skal man ha ansatte må man sørge for å ha trivsel og godt humør fra dag én, anbefaler han.