Motor vehicle, Automotive tire, Sky, Wheel, Truck, Asphalt

Vil du bli sjåfør på en av disse bilene?

annonsørinnhold fra

Product, Font

Hvilken utsikt vil du ha fra kontoret i morgen?

 

Det finnes mange yrkesgrupper i landet som vi er fullstendig avhengig av for å få hverdagen til å gå rundt. En av disse representerer blant annet Bring Transportløsninger AS, og nå utvider de i Nordland og søker etter flere sjåfører.

 

Tekst, foto og film: FremoverLab

Hengeren er lastet, og sjåføren setter seg i setet. Den nye bilen er komfortabel og brukervennligheten er god. Favorittlåten kommer på og bilen svinger ut på E6. Langs vakre fjorder og majestetiske fjell fraktes godset, som noen venter på. Dagens kontorutsikt er upåklagelig. Neste stopp - Lofoten.


I 2016 ble Bring Transportløsning AS, et datterselskap i Posten Norge, etablert. Siden da har bedriften vokst jevnt og trutt og utvidet med nye avdelinger i hele landet i takt med økende mengde oppdrag. I dag har de ca 260 årsverk spesialisert innenfor transport, og bilparken består av 200 biler og 150 hengere. Nå skal de nok en gang utvide, og søker etter flere kjøreglade og ansvarsfulle sjåfører.


Avdelinger i Nordland: Thomas Drage, som er avdelingsleder for Bring Transportløsninger AS Fauske og Narvik forteller:- Vi tilbyr god variasjon og forutsigbarhet, og planlegger turnuser sammen med sjåførene lang tid i forveien. Det er noe vi vet betyr mye for våre ansatte. Kjørerutene er hovedsakelig i nord, og sjåførene har som regel faste ruter de følger.


Transporten de utfører består for det meste av distribusjonskjøring og linjekjøring, det vil si etapper fra terminal til terminal med vogntog. Bedriften er svært opptatt av fornøyde kunder og at de ansatte opplever stor grad av yrkesstolthet.Yellow, Orange, Smile, Red

God sikkerhet begynner med mennesker


For Bring Transportløsninger er det viktig at sjåførene viser respekt og forsiktighet med godset som fraktes, og at bilene blir behandlet ordentlig.


- Vi har investert mye for å gi våre sjåfører nytt utstyr, og det betyr mye at de føler et eierskap til bilene og tar godt vare på de. De er jo kontoret vårt, sier Drage.


Det er høyt fokus på sikkerhet og ansvarlighet i bedriften. De er også miljøbevisste og ønsker at transportetappene skal påvirke klimaet minst mulig. De nye bilene med EuroVI renser eksosen svært godt, og interne konkurranser på miljøvennlig kjøring skaper også større engasjement blant sjåførene. Vi vil også være med i utvikling på fossilfrie alternativ.


- Det er viktig at alle, uansett yrke, er bevisste på rollene vi alle har for miljøet. Vi er også i konstant endring for å forminske våre avtrykk. Vi har flåtestyringssystem integrert i bilene som gir status på eco-kjøring og CO2-rapporter. Strekningen Fauske – Narvik er faktisk en av de beste i landet på økonomikjøring, og det er vi veldig stolte av, forteller Thomas.


Som en del av Posten og Bring, tilbyr Bring Transportløsninger AS konkurransedyktig lønn samt gode gode pensjons- og forsikringsordninger. Dette blir stadig viktigere for fremtidens arbeidstakere.


Thomas Drage, som er avdelingsleder for Bring Transportløsninger AS Fauske og Narvik ønsker deg velkommen som ny kollega.

Water resources, Girder bridge, Sky, Vehicle, Infrastructure, Lake, Tree, Line, Mountain

Som sjåfør i Bring Transportløsninger AS, er utsikten fra kontorpulten upåklagelig."

Våre kjerneverdier vil alltid være: Ta ansvar, spille på lag og vil mer!

Bring Transportløsninger AS

Opplæring og trygghet


Selv om sjåførene ofte befinner seg på veiene, legges det vekt på godt arbeidsmiljø og samarbeid. Og bedriften gir gjerne unge, ferske sjåfører den kompetansen de trenger for å kunne bli ansatt i Bring.


- Vi vet at mange transportbedrifter stiller store krav til erfaring før de ansetter, men for oss er det viktigst at vi får inn noen som virkelig ønsker å jobbe med dette, som er ansvarlig og som har god arbeidsmoral. Så skal vi sørge for god opplæring og trygghet slik at sjåførene er rustet for oppdragene.


Som arbeidsgiver sørger de for kontinuerlig kompetanseheving. Sjåførene får mulighet til å ta fagbrev, ADR- og andre typer sertifikater de måtte trenge.


- Vi er nå også blitt godkjent lærebedrift. Alle må vi begynne et sted, og da er det viktig å få sjansen, sier Drage, og oppfordrer alle som er interessert til å søke.


Posten og Bring er i dag en av Norges største arbeidsgivere, og de har noen kjerneverdier som de alltid etterstreber; Ta ansvar, spille på lag og vil mer!


Vil du lese mer om de ledige stillingene?


Se stillingsbeskrivelsene her:

Automotive parking light, Motor vehicle, Wheel, Sky, Tire, Plant, Tree, Truck
Motor vehicle, Automotive tire, Wheel, Sky, Truck, Asphalt, Cloud, Rolling
Mode of transport, Motor vehicle, Sky, Wheel, Cloud, Tire, Truck, Rolling, Travel
Motor vehicle, Road surface, Wheel, Tire, Plant, Cloud, Sky, Truck, Tree