Boats and boating--Equipment and supplies, Sports equipment, Outdoor recreation, Water, Boat, Sky, Cloud, Watercraft, Paddle, Smile

ANNONSØRINNHOLD FRA

Vi vet ikke om noen andre strømselskaper som virkelig bryr seg om deg som bor i Narvikregionen. I tillegg til å kjempe i norgestoppen på pris og service, gir vi deg her noen ekstra gode grunner til å velge oss.

Font
Gesture, Drinkware

Vi selger strøm som er vår primæroppgave.
Likevel tror vi svært mange drar kjensel på vår logo fra ulike kulturarrangementer, idrettsanlegg, profil på biler, annonser i aviser og på sosiale medier m.m.

Vi har et sterkt ønske om å være en god samfunnsbygger. Det vil si at vi skal bidra til at det er bra å bo og jobbe i Nord Norge. Det at vi er en nasjonal aktør med hovedkontor i Narvik, betyr at ulike boligbyggelag, innbyggere og bedrifter i f.eks Oslo kjøper strøm fra oss som igjen fører til skatteinnteker til Narvik kommune. Er ikke det kult? Veldig ofte er det det motsatte som skjer - altså at vi kjøper noe på vårt hjemsted samtidig som at inntektene telles opp i Oslo. Dette ønsker vi at dere også skal være stolt av. 

1. Vi bor der du bor
I motsetning til alle andre strømselskaper er Polar Kraft et selskap som skaper lokale arbeidsplasser. Faktisk har vi ni personer i Narvik og en person i Ballangen. I Polar Kraft er vi også opptatt av å lete etter aktive ansatte. Du har mest sannsynlig møtt noen av oss når du har vært på fotballkamp, på konsert, i 17. mai-toget, i turnhallen, i slalåmbakken eller på håndballbanen.
2. Vi sponser det du liker
Vinterfestuka. Haikjeften. Fotballdamene i Mjølner. Breddeklubbene Hardhaus og Håkvik. Fantastiske klubber og arrangementer som ikke overlever på frivillighet alene. Vi er med og sponser en lang rekke idrettslag og kulturarrangementer i Narvik-regionen – fordi vi vet hvor mye dette betyr for oss som bor her. 
3. Dere eier oss
OK – dette er litt komplisert. Men når PolarKraft går med overskudd betyr det faktisk utbetalinger til Narvik kommune og flere andre lokale kommuner. Kortversjonen: Polar Kraft er eid av tre storekraftselskap. Nordkraft, Salten Kraftsamband og Lofotkraft. Overskuddet vårt går til våre eiere – som igjen bruker sitt overskudd på sine eiere. Den største eieren er Nordkraft, som har Narvik kommune som sin største eier – og flere av nabokommunene som litt mindre eiere.
4a. Kraft til idretten har bidratt med millioner til lokal idrett
Kraft til idretten er et konsept som har rullet siden 2013. Avtalen betyr at du får tilgang på en svært fordelaktig strømavtale, nemlig Idrettsstrøm, denne får du for både bedrift og privat, hvor 1 øre per kWh av all strømmen du bruker går rett til et idrettslag valgt av deg. Siden oppstarten er det utbetalt over 2,5 millioner kroner lokalt, hvor 5 idrettslag har mottatt over 100 000 kroner. Mest har Mjølner fått – med totalt rett i overkant av 550 000 kroner
4b. Lokale lag vi støtter
Her er topp 5 i regionen: Fotballklubben Mjølner, kr 546 859,- Narvik Ishockeyklubb, kr 457 621,- Narvik Turnforening, kr 221 648,- Sportsklubben Hardhaus, kr 158 826,- Beisfjord Idrettslag, kr 119 038,-
5. Vi handler lokalt
Polar Kraft er et selskap som handler lokalt. Vi har også kontorer på Fauske, i Bodø, Harstad, Svolvær og på Sortland. Vi er opptatt av at det skal merkes, og vi kan med sikkerhet si at det å handle på nett er fy-ord på jobb. Vi har satt fokus på lokal handel og gjennom året vil vi gjøre flere aktiviteter sammen med det lokale næringslivet. Responsen er enorm og viser at folk er opptatt av å støtte nærbutikkene sine.
6. Vi lyser opp sentrum
Da vi nylig flyttet fra kontoret som vi delte med Nordkraft i Teknologibyen hadde vi med oss noen litt annerledes kriterier enn de fleste andre. I en tid hvor det blir færre butikker i sentrum har vi fått bygget byens kanskje kuleste kontorlokaler midt i byen. Målet er å bruke lokalene både på dag- og kveldstid - og å sørge for at vi bidrar til bypulsen i en fin by.
7. Vi bidrar til gode formål gjennom vårt Polar Kraft-fond
Fem ganger i året deler vi ut 10.000 kroner til et godt formål. Dansere, korps, sanitetsforeninger, idrettslag, listen erlang over ulike lag og foreninger som har fått penger. Og til jul gir vi ekstra til de som gjør noe for andre i jula. Sjekk ut polarkraft.no/polarkraftfondet - her ligger egen søkeportal og kriteriene.
Vi bor der du bor

Frank Sundermeier, Salgssjef

Alt vi gjør i dag er med tanke på i morgen