Kopi av urospodlogar.com-32.jpg

Tourne

Tourne - Drømmen om et fritt liv

Drømmen om et fritt liv uavhengig av hotell, campingplass og tilkoplet strøm lever for svært mange. En Tourne bybobil kan da være løsningen.

Dette er en komplett turkamerat hvor man bare må sørge for diesel på tanken, bilen skaffer strøm selv fra solcellene på taket og varme fra Webasto-systemet. Passe stor til å parkere i byen og klar for lang tid i ødemarken uten noen form for tilkobling av strøm.

Annonsørinnhold fra:


Kopi av Tourne logo.png


Bilen er et fantastisk verktøy for å oppleve alle krinker og kroker av Norge.


"

- Tourne har funnet sin nisje i bobilmarkedet med sin urbane bybobil, som er helt nøkkelferdig – inkludert sengetøy – og har en meget god seng med behagelig overmadrass bak, forteller Bjørn Terje Tennås, salgsleder i Bilpartner 1.

Kopi av Tourne int.jpg

Med standard Peugeot kassebil som utgangspunkt, lager Tourne en bobil som oppleves lettkjørt i urbane strøk, men med praktiske løsninger innvendig. Bilen innehar fire sengeplasser med hovedseng bak og dobbeltseng foran. Det hele i forbindelse med den smarte løsningen, som forvandler framsiden av bilen til både soveplass og spisekrok.

- Bilen er et fantastisk verktøy for å oppleve alle krinker og kroker av Norge. Derfor oppfordrer vi alle til å ta steget å oppleve landet denne sommeren. En Tourne bybobil kjøres på et vanlig B-sertifikat og passer for absolutt alle, sier Tennås.

Kopi av urospodlogar.com-9.jpg
Kopi av urospodlogar.com-21.jpg
Kopi av urospodlogar.com-19.jpg

Les mer om oss og finn din forhandler her

Meny

Ja vi reiser i Norge

Reis til: