Cesilie1.JPG

Kjøpte leilighet i unikt prosjekt i Risør: – Her har vi hus og hytte i ett!

Kamperhaug Boligutvikling

BILDE: Ikke boplikt: Cesilie og mannen har solgt både hus og hytte, og bor nå i leiligheten ved Flisvika Brygge. Men her er det ingen boplikt, så man står fritt til å benytte en leilighet som feriested.

Annonsørinnhold fra:


Cesilie Janette Borge og ektemannen var skjønt enige i at de aldri skulle flytte fra Porsgrunn, selv om hun hadde fått seg jobb i Risør. Og det kom ikke på tale å selge hytta i Bamble. Men det var før de oppdaget Flisvika Brygge!

– Jeg var på vei til en kollega, men kjørte feil og endte ved Flisvika Brygge. Jeg så med en gang at dette var et helt spesielt byggeprosjekt, med en unik beliggenhet helt ved vannet og samtidig bare noen hundre meter fra sentrum. Det gjorde meg så nysgjerrig at jeg fikk med mannen på visning noen dager senere. Innen vi returnerte til Porsgrunn, hadde vi reservert en leilighet. Tre uker senere hadde vi kjøpt!

Den hvite by ved Skagerrak er kjent for ekte sørlandsidyll, hvite trehus og en skjærgård som innbyr til både bading og båtturer, samt masse kortreist sjømat. Innbyggertallet i Risør ligger på omtrent 6800 personer, men på sommeren er byen et yndet reisemål. Prosjektet Flisvika Brygga møter manges ønske om en vedlikeholdsfri ferieleilighet på sørlandet. 

For Cesilie og mannen ble det både hus og hytte i en og samme leilighet.

kamperhaug_logo.png

Orkesterplass: Cesilie og mannen hennes behøver ikke lenger å henge kunst på veggen, for nå har de fantastisk utsikt utover Skagerrak til enhver tid. Det er vakkert, uansett vær og årstid.

Et lykkelig valg

De solgte både leiligheten i Porsgrunn og hytta i Bamble, og er i dag svært lykkelig med valget.

– Absolutt! Dette er en av de smarteste beslutningen vi har tatt. Her har vi hus og hytte i ett. Samtidig som vi bor ved vannet, er det kun en kort spasertur til sentrum for å nyte en middag, ta et glass vin, handle eller ta del i et kulturarrangement.

Nettopp nærheten til vannet betyr mye for Cesilie. Hennes mor er fra Hundholmen i Kjøpsvik, og hun tilbrakte alle sommerferiene nordpå i morens barndomshjem, som ligger i sjøkanten. Før hun flyttet til Porsgrunn, var hun bosatt en tid i Kragerø, kan hun fortelle.

fakta

FLISVIKA BRYGGE

  • Unikt byggeprosjekt rett i vannkanten 450 meter unna Risør sentrum

  • Samtlige leiligheter har storslått utsikt mot Skagerrak

  • Ingen boplikt!

  • Egen vaktmestertjeneste

  • Muligheter for båtplass


Behøver ikke kunst - har levende bilder i stua

Også Cesilie framhever den unike panoramautsikten fra stua, hvor de store vinduene nærmest trekker havet og livet på vannet inn i rommet.

– Vi trenger ikke kunst på veggene når vinduene er som levende bilder i konstant endring - både gjennom dagen og året. Det er like fascinerende å sitte foran peisen med en god bok når høststormene herjer, som å nyte utsikten og aktivitetene fra terrassen på solrike sommerdager.

– Dette er livet – året rundt!

Meny

Ja vi reiser i Norge

Reis til: