6.jpg

Opplev Bergen med en unik hotellopplevelse

Hotel Oleana

Annonsørinnhold fra:


Fargerikt, dristig og lidenskapelig. Dette luksuriøse hotellet i byens kjerne er en opplevelse man sent vil glemme.

Blant de 7 fjell og like ved populære Torgallmenningen ligger unike Hotel Oleana. Hotellet er inspirert av Ole Bull, fiolinisten, komponisten og Norges første superstjerne som er født bare et steinkast fra hotellet. Dette vises tydelig igjen med storslagen og eksklusiv stil og gjennomførelse.

-Et besøk hos oss er for gjester som ønsker seg en annerledes og unik hotellopplevelse med tanke på kunst, design, friske farger og komfort. Hotel Oleana står for kvalitet og dette jobber vi for hver eneste dag, forteller hotelldirektør Birgitte Sulen.

For henne er det viktig at hotellet tilpasser seg hver eneste gjest og gir alle en helt unik opplevelse i Vestlandets hovedstad.

image.png
4.jpg

BILDE: Birgitte Sulen ønsker gjester velkommen til en helt unik hotellopplevelse.

En utopisk koloni

-Siden hotellet er inspirert av Ole Bull er det selvsagt at vi tilbyr gjestene våre en ambisiøs og luksuriøs opplevelse, lik levestilen til superstjernen vår, sier Sulen før hun fortsetter å fortelle om historien bak inspirasjonen.

Den ekstraordinære Bergenseren levde nemlig livet fullt ut og hadde visjonære ideer. Oleana var navnet på en utopisk koloni Ole Bull grunnla for nordmenn i Pennsylvania i USA, og navnet symboliserer fortsatt kreativitet, et åpent sinn og en liten smule norsk villskap.

- På samme måte som vårt vennlige og moderne hotell – med Bergens mange eventyr rett utenfor døren, fortsetter Sulen.

I hotellet ligger også den kjente restauranten Ácido Restaurant & Bar som er en opplevelse for seg selv. Ácido er en levende, moderne restaurant med en variert meny inspirert av Latin-Amerika. De spesialiserer seg på sjømat ved å benytte bærekraftige lokale råvarer og teknikker i kombinasjon med smaker fra Peru og Mexico. De dyktige kokkene er velkjente for sin kreativitet, og tilbyr signaturretter som fersk ceviche og velsmakende taco i tillegg til himmelske, håndlagde cocktailer som komplimenterer de latinamerikanske smakene.

Hotellets kjente restaurant,
Ácido Restaurant & Bar er en opplevelse for seg selv

Skreddersyr din hotellopplevelse

Siden hotellet ligger i hjertet av byen og med alle opplevelser som Bergen har å tilby like utenfor døren, er Hotel Oleana blitt svært populært for alt fra faste jobbreiser til rolige weekend-turer. Og med fantastisk service, unik kvalitet og parkering i Klostergarasjen like ved, har man alt som skal til for et perfekt opphold.

-Hotel Oleana tilbyr 97 skreddersydde rom, tre møterom og vår moderne Ácido Restaurant & Bar. Dette er også et populært møtested, og bare et must for eventyrlystne cocktailelskere, kan Sulen fortelle og legger til at de har mange faste gjester som anser hotellet som sitt andre hjem.

1 1.jpg

BILDE: -Hotel Oleana tilbyr 97 skreddersydde rom, tre møterom og vår moderne Ácido Restaurant & Bar med en velsmakende meny inspirert av Latin-Amerika, forteller hotelldirektøren.

Velkommen hjem

Den Europeiske Kulturbyen og Verdensarvbyen gir deg opplevelser og kultur i fremste linje fra sekundet du trer utenfor dørene, og de hyggelige ansatte på Hotel Oleana gir deg mer enn gjerne tips for å skreddersy en unik opplevelse i Bergen.

-På hotellet har vi fantastiske ansatte med lang erfaring både med hotellbransjen og i byen. Derfor elsker de å hjelpe gjestene med tips og annet for å best mulig oppleve denne flotte byen.

Så uansett om du vil bruke tiden din på å utforske byen og severdighetene, shoppe på de mange ulike kjøpesentrene og butikkene eller besøke et av de mange fjellene som omringer Bergen, har du alt du trenger bare steinkast unna Hotel Oleana. Og de ansatte står klare til å tilby deg en helt unik hotellopplevelse i dette historiske og luksuriøse hotellet.

Meny

Ja vi reiser i Norge

Reis til: