Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Under 1 times kjøring fra Narvik! (Når Hålogalandsbrua er ferdig)

Hyttetomter med unik beliggenhet

Annonse fra Narvikmeglern

Hyttedrømmen kan bli din. 8 hyttetomter er klare for salg på Garsnes i Salangen. Tomtene er på ca ett mål og byr på nydelig utsikt og ferdig infrastruktur.

BELIGGENHET

Garsnes ligger ca 6 km fra Sjøvegan sentrum.

Garsnes brygge med camping og båthavn på nedsiden av veien og hyttetomter ligger på øversiden av veien. Over fjorden ser en over mot Sjøvegan som er kommunesenteret i Salangen.

Salangen er et fantastisk område for friluftsliv, både til fjell og til vanns. Med båtplass ved Garsnes Brygge kan en dyrke båtlivet like mye som hyttelivet. Fra Garsnes er det kort vei til nydelige turområder. Her er muligheter for enkle gåturer, fisketurer til fjells eller toppturer. Fra Garsnes er det også flotte sykkelmuligheter på fylkesveien. Her kan du ta herlige sykkelturer i naturskjønne omgivelser på vei med lite trafikk.


«Salangen og Garsnes er perfekt for ferie, fritid, natur, god mat og god stemning!»

Andreas Utstøl, utbygger Garsnes Utvikling

Garsnes består av brygge, campingplass, restaurant, båtmarina og hyttefelt. Området benyttes også som utfartssted og badeplass.

Restauranten, rett nedenfor hyttefeltet, serverer mat av høy kvalitet gjennom hele sommersesongen. Både i sommer- og vintersesongen er det mulig å leie våre lokaler til arrangementer som konfirmasjon, bryllup, bursdager eller julebord.

Fra Garsnes er det bare 6 km til Sjøvegan sentrum. Sjøvegan er et tettsted med ca 800 innbyggere. Her finner du det du trenger av butikker, apotek, Vinmonopol og spisesteder.


Prisantydning:

Prisantydning kr 490 000,-

For mer informasjon og visning, kontakt megler.

Se også www.garsnes.no | Garsnes Brygge

KONTAKT Sigve Wiik | sigve@narvikmeglern.no | 907 75 383

ADKOMST

Fra krysset på Laberg følger en veien ca 10 km inn mot Lavangsnes.

STANDARD

Det er ingen klausuler fra Garsnes Utvikling AS om valg av hytte eller håndtverker og kjøper står fritt til å velge den type hytte som en selv ønsker.

Når 20 tomter er solgt, og infrastrukturen er ferdig utbygget, skal det dannes en hytteforening. Kun tomteeiere/hytteeiere har rett og plikt til å være medlem i foreningen.

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i infrastruktur, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer tomtens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum. Det tas forbehold om justeringer og endringer fra offentlig myndighet. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører fellesaral, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene fram til hytteforening er konstituert og dersom dette tjener tomtekjøpere og hytteeiere.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte tomter.

Selger tar forbehold om antall solgte tomter i hytteområdet. Tomtekjøper må rette seg etter eventuelle

offentlige pålegg i byggesaken. Det tas forbehold om at tomtestørrelse kan avvike noe. Tomtene er merket med punkt i terreng og oppmålingen gjøres ut fra dette som tilnærmet sentrum punktet.

Tomtene vil bli overlevert som råtomt til kjøper. Vei, vann, avløp er opparbeidet og det vil være krav om at det kobles til dette.

BÅTPLASS

I følge opplysninger fra selger vil tomtekjøpere ha mulighet til å kjøpe eller leie båtplass av Garsnes Marina.

PARKERING

Hver tomteeier opparbeider seg egen parkering på egen tomt.

TOMTEN

Tomtefeltet er under utbygging, flere hytter er ferdig og noen under oppføring. Det er opparbeidet vei, vann, avløp og strøm til feltet som er dimensjonert og tilpasset hyttefeltet og tomtene i området. Utsikten går ned mot Garsnesodden, over Sagfjorden og over til Sjøvegan som ligger på den andre siden av fjorden. Hyttefeltet ligger i naturskjønne omgivelser og det er gode solforhold.

Redaksjonen i Fremover har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet