Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Nye lokaler for Elinstallatøren:

Samhandling, kvalitetsfokus og trivsel skaper vinnerkultur

Annonse fra Elinstallatøren Narvik

Elinstallatøren heier på utviklingen i Narvikregionen! Fra sine nye, flotte lokaler i Verkstedbakken 13 (tidligere Hellanor) leverer bedriften ut store og små leveranser til hele vårt nærområde.

- Det er bra fart på markedet nå, forteller daglig leder Hallgren Gundersen og ramser opp en rekke både eksisterende og kommende prosjekter i nærområdet:

- Nytt sykehus er på gang i byen, det kommer en ny ungdomsskole, I Narvik kommune skal det bygges ny brannstasjon, ny barneskole og ny videregående skole. På Evenes kommer Forsvaret med sin utbygging. Snart kommer også Hålogalandsveien med sine millioner. Og utbyggingen av private boliger i Narvikfjellet. Det skjer rett og slett veldig mye i hele regionen. Det som skjer er at aktivitet avler aktivitet – så fremtiden i Narvik ser veldig lys ut, forteller han. 

Elinstallatøren Narvik AS ble etablert i Narvik i 1999 - selskapet har i dag 16 fast ansatte og lokal administrasjon. Lokalene i Verkstedbakken i Narvik er både en arbeidsplass, og en utstilling hvor kundene kan oppleve produktene “live”.

- Vårt mål er at du skal merke forskjellen på oss og andre bedrifter. Det ligger i ryggraden vår at vi skal være “Det ledende førstevalget”. Hver dag tar vi viktige og kompliserte beslutninger. Derfor er det viktig for oss at vennligheten og glimtet i øyet er på plass hos våre ansatte. Det gjør det enklere å løse oppgavene og ta de riktige beslutningene. Det gir arbeidsglede og trygghet når jobben og oppgaven skal utføres, sier Gundersen.

Elinstallatøren utfører alle typer elektriske installasjoner i privat, næringsbygg, industri og offentlige bygg. Kvalitet og sikkerhet settes i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Bedriftens erfarne elektromontører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov. Det brukes kun installasjonsmateriell av de beste kvaliteter, fra anerkjente produsenter.

- Vi er veldig avhengig av at vi er gode på planlegging og har dyktige medarbeidere på plass. – Vi sier at vi skaper vår arbeidsplass – hver time – hver dag – hver måned og hvert år.

Hallgren Gundersen

Såkalte smarthus-løsninger, der husets ulike elektriske installasjoner styres, får boligen enklere betjening, lavere energiforbruk, bedre komfort og høyere sikkerhetsnivå. Elinstallatøren bruker i dag proffe systemer som kan styre alt fra vann til varme og lys.

- Et smarthus-system for det elektriske anlegget i huset vil gi smartere funksjoner, bedre sikkerhet og økt komfort. I tillegg reduseres strømforbruket med mellom 20 og 40 prosent. Det er nesten så man skulle tro at huset tenker selv. Smarthus system kan brukes til alt fra å fornye eksisterende el-anlegg, til påbygg, rehabilitering, oppussing og selvfølgelig komplette, nye installasjoner. Systemet kan styre alt fra mobil eller nettbrett. Dette er fremtidens system for å styre lys og varme i fremtidens bolig. Våre elektrikere har bred erfaring med installasjon av smarthus-systemer og kan hjelpe deg å vurdere hva som er optimalt for din bolig, forteller Gundersen.

Elinstallatøren leverer både til det bedrifts markedet og til privatmarkedet. 

Vi garanterer et fagmessig og førsteklasses elektrikerarbeid, og god oppfølging.

Elektroinstallasjon, elektrikerarbeid og belysning er noen av våre fremste ekspertiseområder. Trenger du en kompetent og lokal aktør på disse områdene – kontakt oss i dag.

Her er de ansatte ved Elinstallatøren i Narvik. Fra venstre: Rekke 2 : Simon Ulriksen, Konstantin Utkin, Fredrik Iversen, Stian Evensen, Andreas Martinsen, Øyvind Ryslett, Kevin Sørensen, Martin Karlsen, Fredrik Aanes, Ricard Lorentsen, Andreas Strand. Rekke 1: Jonas Mäkitalo, Tommy Halland og Frode Nordtømme. Vi har lokaler i Verkstedbakken. Bedriften disponerer hele 15 parkeringsplasser til kunder og ansatte.

Hva vi leverer:

- Smarthusløsninger

- Termografering

- Brannvarsling

- Elbil ladere

- Nødlysanlegg

- Boliginstallasjon

- Data spredenett

- ITV

- Adgangskontrollanlegg

- Innbrudd

- Elkontroll

Rett og slett alle typer elektriske installasjoner i privat, næringsbygg, industri og offentlige bygg.

Elinstallatøren Avd Narvik holder til i Verkstedbakken 13.


Elinstallatøren er et lokalt firma lokalisert og registrert i Narvik som samarbeider med Elinstallatøren i Harstad. Dette gir et regionalt perspektiv på vårt arbeidsområde og gir oss flere strenger å spille på når det gjelder bemanning, kompetanse og utviklingsmuligheter! Noe som igjen gir oss muligheten til å ta på oss større og kompliserte oppdrag i vårt nærområde!


Samhandling, kvalitetsfokus og trivsel skaper vinnerkultur og får oss til å bry oss om og respektere hverandre. Samtidig som vi skal være pålitelige og sette vår ære i å levere kvalitet i ethvert oppdrag.

Bare da blir det sannhet og kraft i vårt slagord: “Du merker forskjellen”. 

Redaksjonen i Fremover har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet