Annonsørinnhold fra Shopping & Schnakking

Hva er dette?

 
 

- Vi jobber for et levende sentrum

Ingenting er vel så hyggelig som å rusle gatelangs og bli møtt av koselige inngangsparti, innbydende utstillingsvinduer og en dedikert og serviceinnstilt betjening.

Annonsørinnhold fra Shopping & Schnakking

Butikkene gatelangs i Narvik har vokst i omfang og blitt en sammensveiset gjeng som løfter bybildet. Nå ønsker de å vise frem sine varierte, unike og spennende butikker gjennom en heidundrende handelshelg.

- For oss var det ikke snakk om å velge den ene eller den andre kampanjen, vi tenkte heller; Ja takk, begge deler! Fredag er det Black Friday og det blir derfor åpent i de fleste butikkene i sentrum fra kl 07.00, og lørdag har vi Nisjebutikkens Dag, smiler Christel Sundby, leder for Gatelangsforeningen Schopping & Schnakking i Narvik.

Les egen annonseavis her:  https://issuu.com/mediateamreklame/docs/nisjebutikkenesdag?e=5843732%2F65922697
Christel Sundby, leder for Shopping & Schnakking i Narvik

Norge har fått mange tradisjoner fra USA som vi etter hvert har gjort til våre egne, for eksempel Halloween, Valentinesday og ikke minst Black Friday, som er en viktig del av den kommende handelshelga. Det er mange og ulike meninger om disse tradisjonene, men en ting er sikkert, de har kommet for å bli.

Som en motvekt til Black Friday har USA innført en aktivitet som de kaller «Small business Saturday». Den er plassert mellom Black Friday og Cyber Monday for å synliggjøre de små, uavhengige og selvstendige bedriftene. Mindre butikker har som regel ikke anledning til å drive prisdumping på samme måte som kjeder og nettbutikker, men ønsker i stedet å sette fokus på kompetanse, nærhet og trygghet for kundene.

- Det er så mange spennende butikker i sentrum av Narvik, og de ligger på rekke og rad gjennom byen. Vi jobber for et levende sentrum og har troen på at folk ønsker butikker som er eksperter på sine områder, sier Sundby.

- Det er faghandlere og nisjebutikker som sitter på ekstremt mye kompetanse, og som er opptatte av å yte det lille ekstra for sine kunder.

- Lokale butikker er også med å støtte opp om lokale foreninger, idrettslag og organisasjoner, og det er svært viktig for byen, og veldig hyggelig for oss å kunne gjøre.

Det er stemningsfullt å vandre gatelangs i disse dager.

- Vi setter ut fakler og lys og ønsker at kundene skal få godfølelsen av å besøke oss, forteller Sundby.

Julehandelen er svært viktig for handelsstanden i Narvik, og det er ikke til å legge skjul på at det er merkbart at netthandel gjør det stort på Black Friday.

- Vi håper at kundene våre ser verdien av oss og et levende sentrum, og vi ønsker alle velkommen til en hyggelig handel!

Shopping & Schnakking

Del artikkelen på Facebook