Annonsørinnhold fra Agenda

Hva er dette?

 
 

Agenda er klar for å stupe ut i våren!

Det er vår! Vi på Agenda står klare for å levere koldtbord og kaker til vårens konfirmasjoner og bryllup. I Bruktikken finner du alt du måtte trenge til borddekkingen.

Annonsørinnhold fra Agenda

Agenda

Når du kommer til Agenda møter du en sprudlende og hærlig gjeng med massevis av godt humør. Den positive stemningen smitter lett over på de som besøker bedriften. Mangfoldet i Agenda er kanskje mye større enn det folk flest kjenner til. I tillegg til at Agenda er en arbeids- og inkluderingsbedrift, så drives det en stor og innholdsrik bruktikk, kafe med sitteplasser både inne og ute, catering, vedsalg, vaskeri og det leveres ut frukt til et stort antall bedrifter.


– Bruktikken ble startet i 2008. På ti år har utviklingen vært enorm, forteller Line Åsheim, daglig leder for Bruktikken og kafeen.

– På Bruktikken tar vi imot det meste som er salgbart. Unntaket er klær, hygieneartikler, elektriske apparat og bokserier. Vi har til enhver tid behov for nye ting, og vi er svært takknemlig for alle som kontakter oss. Her finner du det aller meste du trenger til borddekkingen til konfirmasjon eller bryllup, sier Åsheim. 


Safran serviset finner du i bruktikken. Kaka på bordet er laget på Agenda Catering og kan bestilles.

Ved avdelingen i Holmenveien på Øra finner du Ved og Service, Vaskeriet og Jobbfrukt. Her produserer, pakker og distribueres det ca 15 000 sekker ved årlig. Her holder også vaskeriet til hvor du kan levere arbeidstøy, sengetøy, matter, ryer og mopper for både privat og næringsliv. Jobbfrukt fyller opp kurver med frisk frukt som leveres av staben direkte på din arbeidsplass. Du kan velge kurvstørrelser på 2, 3, 5 og 7 kilo frukt. Agenda har også vokst til å bli en betydelig aktør innen cateringstjenester i Narvik og omegn. Vi leverer mat til alle typer privat -og bedriftsarrangement, store som små. Ved arrangementer som bryllup, jubileum, konfirmasjoner, fødselsdag, møter eller kurs så står vi med glede klare til å levere.

Sjekk ut www.dinagenda.no og vår facebookside.

Denne saken er levert av FremoverLab og publisert i magasinet BoLyst

 

 

 

Del artikkelen på Facebook