Annonsørinnhold i samarbeid med FremoverLab

Hva er dette?

 
 

Bånn gass med Marlene

(Magasin Narvik 2019 vinterutgaven) Ekstreme utfordringer. Og skyhøye yrkesambisjoner. Marlene (29) har bånn gass på begge arenaene.

Annonsørinnhold i samarbeid med FremoverLab

Fakta Magasin Narvik

Magasin Narvik handler om en unik plass!

Om en nord-norsk by med et rått alpinanlegg, klassiske friluftsmuligheter og ikke minst enorme utviklingsmuligheter! To ganger i året gir FremoverLab ut Magasin Narvik, en vinterutgaven med utgivelse i januar og en sommerutgave i månedsskiftet mai/juni.  Magasinet distribueres ut av Posten og legges også ut på en rekke sentrale områder i Narvikregionen. 

Les siste utgave av magasinet HER

Du møter henne mest sannsynlig i to typer antrekk. Standsmessig antrukket som direktøren på byens største hotell. Eller dekket fra topp til tå av ultravarm snøscooter-dress, crosshjelm og kjørebriller.

- Jeg kan egentlig ikke klage på noe. Det var noe som manglet da jeg bodde borte, sier Marlene Føre Frantzen.

Narvik-jenta har vært ute og smakt på livet både i Trondheim og i Canada. Men hvorfor jage opplevelser og karriere i et annet land, når hjemplassen byr på alt man ønsker seg.

- Det jeg oppdaget da jeg bodde borte var at alt tok så mye tid. Her har du alt rett utenfor døra. Både snø på vinteren og hav på sommeren, sier Frantzen.

Som altså siden i vinter har kombinert scooter-kjøringen med jobb som direktør for Royal Grand Hotell. Med 161 senger, Rallarn Pub og Kro, konferansesal og Linken Restaurant og Bar.

- Jeg må bare takke for tilliten. Både den jeg fikk fra Terje Theodorsen på Scandic, hvor jeg har jobbet de siste seks årene. Men også fra eierne Kjell og Gunnar Skålvold, som ga meg sjansen, sier hun.

 

Scooter i Sverige

Hun drar over svenskegrensa for å dyrke snøscooter-interessen. Men til gjengjeld er det kanskje Scandinavias råeste scooter-område som ligger tilgjengelig bare 40 minutter med bil fra sentrum av Narvik.

- Personlig skulle jeg gjerne sett at vi hadde en turistløype i Narvik, hvor vi kunne tilbudt våre besøkende scooter-turer med guider. Noe frislipp er jeg helt mot, men i en så stor kommune burde vi tilby noe til alle, sier hun.

For hun er rett og slitt litt lei av mytene om scooterkjørerne.

- Vi har nok litt skylden selv. Mye av inntrykket dannes gjennom sosiale medier, hvor mye blir ekstremt. Men det er mange flere grunner til at jeg bruker så mye tid på å kjøre scooter, sier hun – og ramser opp:

Avkobling: - I en hektisk hverdag er det scooteren jeg kobler helt ut og tenker på alt annet enn jobb og bekymringer.

Karrieren: Gjennom å være sponset får man tilgang til enda flere opplevelser.

Miljøet: - Det er en veldig sosial gjeng som møtes på Riksgränsen. Å dele opplevelsene med de er veldig spesielt

Treningen: - Mange tror at du sitter i ro, men kjøringen er jo trening for hele kroppen. Du trenger både styrke og kondisjon for å bli god og de beste scooter-kjørerne er atleter.

Naturopplevelsene: - Med scooter får man tilgang på naturopplevelser som er helt ekstreme. Kjøring i midnattssolen på starten av sommeren er helt magisk.

Fakta Marlene Føre Frantzen (29)

Yrke: Hotelldirektør Quality Grand Royal

Hobby: Snøscooter og vannscooter

Sponset av:

Polaris Scandivia

Trama Harstad

Tobe Outerwear

RSI Racing

Sledstore

ECD Customs

Jobb i Narvik

I 2011 flyttet Marlene hjem til Narvik. Da startet hun som salgskonsulent på ny-hotellet som da het Rica Narvik. Hun avanserte så til salgssjef, før tilbudet om jobb ved Grand Royal kom i vinter.

For stadig flere Narvik-bedrifter tenker ungt når de rekrutterer. Også til lederstillinger.

- Det er en positiv trend. Det viktigste av alt er uansett at du viser "passion" og yter det du kan. Selv om jeg skulle ønske at enda flere tok sjansen på å satse ungt. Det er mange unge narvikinger som ønsker å flytte hjem, sier hun.

Hun er sterk i troen på vekst i besøksnæringen i regionen i årene fremover.

- Ikke minst på grunn av VM-søknaden. Den vil gi oss mye oppmerksomhet og en økt bevissthet på hvor flott det er i regionen, sier hun.


Les hele Magasin Narvik HER

FremoverLab

Del artikkelen på Facebook