Annonsørinnhold fra FremoverLab

Hva er dette?

Bli kjent med Nord-Norges største boligmagasin

For snart fire år siden så Bolyst dagslys for første gang. Visjonen bak var enkel. Vi ville vise at et levedyktig inspirasjonsmagasin også kan produseres i nord.

Annonsørinnhold fra

Papirutgaven av Bolyst finner du i stativer på:

  • Amfi Narvik
  • Narvik Storsenter
  • Malmporten handelspark ved hovedinngangen
  • Domus-senteret på Frydenlund
  • Spar i Finnbekken
  • Rema 1000 Skistua
  • Rema 1000 Bjerkvik
  • Servicesenteret i Ballangen

I tillegg ligger det hos annonsørene, og det kan selvfølgelig også hentes på Fremover. 

DEN DIGITALE UTGAVEN KAN DU LESE HER!

I vårt langstrakte land er det lett å glemme at Nord-Norge også har mye spennende å vise frem. Vi har innovative og moderne nybygg, sjarmerende hytter, boliger med særegne stiler, og ikke minst en mengde kompetente og dyktige bedrifter som setter sine fotavtrykk i denne bransjen. Dette fortjener fokus.

Rene linjer og oversiktlig innhold.

Reisen startet da interiørdesigner Cathrine Stornes Pettersen kontaktet FremoverLab med ideen til et lokalt boligmagasin i 2017. Tre år senere har produktet utviklet seg fra et 44 siders bilag på tykt avispapir, til et magasin på hele 108 sider glanset papir og stivt cover.

Nisjeprodukt

Bolyst er ikke som andre boligmagasiner. Vi har ikke en stab som kun jobber med dette produktet. Hvermansen må ikke betale for å få lese det. Det er nemlig gratis for alle. FremoverLab er et mediebyrå som produserer mye forskjellig gjennom hele året. Alt fra enkel markedsføring og strategiplanlegging til større filmproduksjoner og magasiner. Magasin Narvik og Bolyst er våre faste premium-produkter med utgivelse to ganger i året, og det legges enormt med arbeid bak hver utgave.

Tanken bak Bolyst er at det skal være et nisjeprodukt med lang varighet som spisser seg inn på bolig, hus, hytte, uteområde og prosjekter i regionen. Inspirasjon, informasjon og verdiskapning. Vi er glade for at privatpersoner vil åpne dørene sine og at annonsører ser nytten i å vise seg frem her.

Variert høstutgave

Årets høstutgave er på mange måter spesiell. Det er den eneste utgaven i år. Covid19 sørget for at vi måtte avlyse vårmagasinet. Det gjør det desto mer gledelig at høstutgaven kan skilte med ny rekord i antall sider.

Aldri før har innholdet vært mer variert.

I denne utgaven tar vi en prat med trekløveret fra Eventyrlig Oppussing på TV3. De har besøkt Røde Kors hytta på Bjørnfjell for en eventyrlig forvandling. At denne episoden var under innspilling akkurat da Covid 19 brøt ut i Norge, gjorde det litt ekstra utfordrende for produksjonen. Hør den kreative trioen fortelle om det som skjedde.

Narvik Ungdomsskole. Helt ny og i ultramoderne format.

Denne høsten åpnet kanskje en av Norges mest moderne ungdomsskoler i Narvik. Med praktiske løsninger, moderne utstyr og sprekt design ligger alt til rette for en givende skolehverdag for lærere og elever. Her er alt fra lydstudio og systue til streetbasket og sjakk-muligheter, og vi har møtt de som har stått for prosessen.

Det bygges ennå for fullt i Narvikfjellet. Utsikt og byggekvalitet er nøkkelord her.

Det er fortsatt stor byggeaktivitet i fjellet og vi har besøkt et av de ferskeste husene, hvor eieren er godt over gjennomsnittet interessert i flis og stein. Få med deg de flotte bildene og visjonen bak løsningene hos Rune Flåten.

Hilde og Stig byttet ut byen med landlig idyll på Lemmen Gård.

Hilde og Stig Johannessen tok et drastisk valg som endret hverdagen betraktelig. De byttet ut hektisk byliv med landlig idyll. Les om hvordan livet er på Lemmen Gård.

I tillegg kan vi by på en god porsjon høststemning, flotte DIY-prosjekter, noen deilige oppskrifter og en dæsj julemagi. Fyll opp tekoppen, kryp opp i sofakroken og nyt over 100 sider med variert inspirasjon.

DEN DIGITALE UTGAVEN KAN DU LESE HER!

God lesning!

Del artikkelen på Facebook