Annonsørinnhold fra D17

Hva er dette?

 
 

D17 – ET SPENNENDE BOLIGPROSJEKT MIDT I SENTRUM

Midt i Narvik sentrum har det reist seg et splitter nytt, moderne leilighetsbygg. BoLyst har tatt en nærmere titt på bygget som ble overlevert kjøperne i august i år. Velkommen på innsiden av D17.

Annonsørinnhold fra D17

D17

D17 ligger svært sentralt til i den sørlige delen av Dronningensgate i Narvik sentrum, men samtidigtilbaketrukket i forhold til trafikkbildet. Bygningen består av en leilighetsblokk på 5 etasjer, samt parkeringshus i kjeller. Alle de store, eksklusive leilighetene har egne terrasser, privat parkeringsplass og sportsbod i kjelleren. 

Det var i 2012 at utbyggerne Utheim og Ravlo gikk i gang med prosjektet. Prosjektet hadde en prislapp på i overkant av 60 millioner kroner, og leilighetene ble solgt for mellom 2,9 og 7,9 millioner kroner. Bygget inneholder moderne leiligheter med store vindusflater og luftige løsninger.

Kjøperne har fått satt sitt preg på leilighetene i valg av farger og innredning, slik at de er tilpasset hver enkelt. Her finner du alt fra lekre kjøkken til fancye badstuer og biopeis. Fellesarealene er av høy klasse med stor takterrasse og et eget topp moderne sorteringssystem for søppel.

Mange aktører er i sving når et slikt prosjekt skal realiseres.

BYGGHERRE ER D17 EIENDOM AS, TOTALENTREPRENØR CONSTO AS.

Taket over salong og spisestuen er dekorert med en råstilig effektmaling fra Tjæralin, levert og utført av Llindahl AS i samarbeid med Malesentralen.
En lekker vegg på alle måter. Nydelige fargenyanser, stilfullt interiør og en moderne peis hvor du kan se flammene fra 3 sider. Peisen er levert av Narvik Steinsenter.
Kjøkken i moderne multifront av trefiner, kombinert med sort eikefiner. Sorte detaljer som armaturet, vasken og sokkelen binder det hele sammen og gir en lekker helhet.Innredning levert av JKE Design. Armatur levert av Ofoten Rør. Stylingprodukter lånt av Narvik Lys & Interiør.
Benkeplaten av hvit Corian er skjøteløs, ettersom materialet er slik at skjøten pusses bort og blir usynlig. Kombinasjon av lave overskap og åpen hylle gir en luftig og dekorativ løsning. Taket over kjøkkenet er nedsenket. Åpen og luftig løsning med stor arbeidsflate og benkventilator. Kjøkken levert av JKE Design. Stylingprodukter fra Narvik Lys & Interiør.
Den stilige biopeisen som står i tilknytning til kjøkkenet setter prikken over I’en og gjør løsningen svært dekorativ. Levert av Narvik Steinsenter

Løsninger, materialbruk og teknologi på høyt nivå

Hos en av boenhetene er det laget en dekorativ, avrundet spiseplass i lav høyde i tilknytning til kjøkkenøya. Stolene er norsk design.
Flere av leilighetene er utstyrt med Smarthus-løsninger.
Motoriserte liftgardiner er både praktisk og lekkert når man har store glassflater. Levert av Lindahl AS
Kombinasjon av 2 ulike farger og materialer på innredningen lager en dekorativ brytning. Benkeplaten i hvit går ton-i-ton med underskapene, slik at det ikke blir for oppstykket fargemessig. Kjøkken levert av JKE Design.
Lys og lekker kjøkkeninnredning med halvøy. Veggen er et blikkfang hvor det er brukt plater med betong-look. Den sortlakkerte ventilatoren er et smykke på veggen. Kjøkken levert av JKE Design.
En av kjøkkenløsningen kombinerer 2 ulike fronter, noe som skaper en interessant brytning. Den blanke benkeplaten i granitt og veggflisene er en flott kontrast mot de matte flatene på innredningen. Kjøkken levert av JKE Design. Fliser levert av Narvik Steinsenter.
Trappeoppgangen har gjennomgående vinduer hele veien, og etasjene er merket med store, moderne nummer. Fliser levert av Narvik Steinsenter. Byggherre har engasjert Interiørarkitekt Gerd Solveig Leiros til planlegging av farger og detaljer i fellesarealene, samt at hun har vært involvert i et par av leilighetene.
Blikkenslagerarbeid i meget god kvalitet er utført av J.M Føre.

Les alt om D17 i 3. utgave av BoLyst.

Del artikkelen på Facebook