Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Der riktig utstyr er hele jobben

På Fagernes i Narvik er det en butikk kjent for sitt store vareutvalg, et godt serviceverksted og Josefine som titter frem mellom butikkens reoler.

Annonsørinnhold fra

Nordnes Narvik AS

Åpningstider butikk:

Mandag - fredag 07.00 - 17.00
Lørdag stengt.

Kontaktinfo:

Nordnes Narvik AS
Fagernesveien 132

Telefon 46 44 87 76
post@nordnes-as.no

I snart ti år har daglig leder Harry Nordnes, og resten av gjengen hos Nordnes Narvik AS, jobbet for å gjøre kundenes hverdag enklere. Kundene er både privatpersoner og fra bedriftsmarkedet.

– Vi betjener alle, sier Harry.

Fra maskinutleie til rengjøring av glassbord

Det er viden kjent at riktig utstyr er halve jobben. Når man da skal ta fatt på en ny jobb er det viktig å starte i riktig ende - hos Nordnes Narvik.

I store, røde lokaler, mellom Biltilsynet og Fagernes Trevare, holder Nordnes Narvik til. Her står de ansatte på for at kundene, både bedrifter og privatpersoner, får det de trenger til å utføre jobben.

- Det gjelder enten man trenger å kjøpe nytt utstyr, å leie maskiner, lift eller personell, eller har behov for reparasjon hos vårt serviceverksted, forteller Harry. 

 

I bygget hvor Nordnes Narvik holder til finner man både serviceverksted, butikk og utleieavdeling.

- Utleieavdelingen har alt fra småverksted, stillas, brakker, hjullastere osv. Vi kommer gjerne ut på befaring for å hjelpe våre kunder med valg av rett utstyr, forteller Harry.

Serviceverkstedet tar i mot både store og små reparasjoner, og servicemekanikeren reiser også ut til anlegg ved behov.

I butikken er utvalget enormt. Her er det ingen begrensninger for hvilken jobb som skal gjøres, om det er større arbeid for bedrifter eller mindre prosjekter hjemme.

- Jeg har et glassbord hjemme som var vanskelig å rengjøre, helt til jeg begynte å bruke et skum vi selger i butikken. Det både rengjør og desinfiserer, og har virkelig gjort denne jobben enklere, ler Elin Nordnes, som til daglig jobber i administrasjonen. 

 

Mer fokus på design

At det er godt humør i butikken er det ingen tvil om. En av humørsprederne er hunden Josefine som har spredt glede i butikken i seks år.

- Josefine bringer frem smil hos både oss og kundene våre. En kunde ble så glad at hun glemte helt hva hun skulle kjøpe, ler Harry.

Om vinteren er det noen spesifikke varer som det går mye av. 

 

Butikkmedarbeider Thomas Edvardsen forteller at mange er ute etter ny motorsag når veden skal sages og at det merkes så snart snøen melder sin ankomst.

- Snøen i oppkjørselen skal måkes, eller freses, vekk og da er folk ute etter snøskuffer og snøfresere, forteller han.

Hos Nordnes dekkes kundenes behov for arbeidsklær - fra topp til tå. I følge butikkmedarbeider Ida Sivertsen har det blitt større fokus på design og komfort ved arbeidsklær.

- Ulike behov krever ulike klær og sko, og vi har til og med tøffe arbeidsklær til barn, smiler Ida.

FooLab fotscanning og sålesystem

For å levere best mulig produkter, tilbyr Nordnes gratis fotscanning i butikken. Dette for å kartlegge hvilke sko og såler som bør benyttes for å bygge opp hver enkelts fot riktig i skoen.

Har du plager med slitasje og skader i rygg, knær eller ben, kan riktige såler være med på å redusere samt forebygge ytterligere belastningsskader og sykefravær.

Med andre ord, er du på utkikk etter bekledning eller sko, små skrumaskiner, utleiemaskiner eller lifter - Nordnes er plassen å besøke!

 
 
Del artikkelen på Facebook