Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Her er Årets Butikk!

110 H&M-butikker er med i kåringen. Og for andre gang i løpet av tre år kunne Mette Røsberg og staben ta prisen Årets Butikk med seg hjem til Narvik.

Annonsørinnhold i samarbeid med

- Dette er den gjeveste prisen man kan få i HM-systemet, forteller Røsberg svært så stolt om prisen som ble delt ut under den årlige Hennes & Mauritz- samlingen.

Prisen blir målt ut fra en rekke nøkkeltall. Lønnsomhet, omsetning, sykefravær, svinn og en stor medarbeidersamtale legges til grunn.

- Det jeg er mest stolt over er den delen som går på svarene fra de ansatte. Dette er en inngående undersøkelse hvor de ansatte svarer på en rekke spørsmål. Vi er en butikk som har et enormt arbeidstempo og arbeidsmengde. Til tross for det så trives folk og vi har veldig liten utskiftning av personell, forteller hun.

H&M på Amfi Narvik har en uvanlig stabil arbeidsstokk bestående av 17-18 personer. Langt over halvparten har jobbet i butikken siden oppstarten i år 2000. Og ekstrahjelpene som slutter på grunn av skolegang, de kommer tilbake i feriene.

- Jeg er veldig glad for at jeg har så mange ungdommer i butikken. De tar et stort ansvar og er sterkt delaktig til at butikken går rundt, sier hun.

For et par uker siden kunne Mette ønske kundene velkommen til nye, store og flotte lokaler, etter en betydelig ombyggingsprosess som har vart fire måneder.

- Det sier litt når vi har pusset opp i fire måneder, med masse støy og litt under pari arbeidsforhold, likevel hadde vi ikke et eneste sykefravær. Jeg er utrolig stolt av staben min, sier Mette Røsberg.

Del artikkelen på Facebook