Annonsørinnhold i samarbeid med Garsnes

Hva er dette?

 
 

Hyttedrømmen på Garsnes

– Tomta blei kjøpt allerede før kona var funnet, men 8 år etter kjøpet står den praktfulle hytta endelig ferdig og klar til bruk for ekteparet Fløtten.

Annonsørinnhold i samarbeid med Garsnes

Garsnes

Den spektakulære utsikten ut over Sagfjorden, Garsnesodden, fiskevann, terrengsykling og spektakulært nordlys. Det finnes mange grunner til at ekteparet ønsket å bygge sin drømmehytte akkurat her.

- Jeg er hjemmekjær, oppvokst i Salangen og vet hva slags muligheter som finnes her.

Hytteutbyggelsene er i full sving, hver hyttetomt er på rundt ett mål med ferdig infrastruktur. Her finner vi hyttenaboer fra Larvik, Tromsø, Beisfjord og til og med fra Tyskland. Dette er hyttefeltet for den aktive familien.

Båtliv, terrengsykling eller landeveissykling er svært populært, og fine toppturer både på vinter og sommer er noe du kan vente deg på Garsnes.

Vi elsker å sitte her og se på folk på brygga, oppleve stemninga og puste inn fjelluft kombinert med sjøbris.

 

- Hytta er godt gjennomtenkt og tegnet inn smarte løsninger for å skjerme vind og for å utnytte sola mest mulig. I slutten av juni forsvinner den bak fjelltoppene i 20 små minutter før den titter frem igjen. Hytta ble ferdigstilt til jul, faktisk lillejulaften. Det ble en magisk julefeiring hvor vi flere kvelder kunne sitte å se nordlyset danse rett over oss, forteller ekteparet.

Det solrike og skjermede område i kombinasjon med en rekke utemuligheter, samt en fantastisk restaurant nede på Garsnes brygger, gjør hyttefeltet attraktivt for folk fra hele landet. Moloen tilbyr egne båtplasser rett ved tomtene som gjør følelsen av sjøhytte kombinert med fjell helt unikt.

- Vi elsker å sitte her og se på folk på brygga, oppleve stemninga og puste inn fjelluft kombinert med sjøbris.

 

 

 

Foto: Kalle Punsvik

Er du interessert i hyttetomt på Garsnes?

Garsnes Brygge er i stadig vekst, og med våre nyregulerte hyttetomter kan du nå sikre deg en del av Salangens og regionens vakreste perler, lokalisert langs fylkesvei 184 ved idylliske Garsnes. I første byggetrinn finnes det 20 tomter, hvorav 11 allerede er solgt. Tomtene leveres med klargjort infrastruktur for vei, vann, avløp og strøm.

Er du interessert i hyttetomt på Garsnes, eller har spørsmål knyttet til dette?
Mer informasjon om tomtene finner du på www.garsnes.no eller ta kontakt med utbygger Andreas Utstøl tlf: 479 14 935 eller med megler Sigve Wiik, Narvikmegleren 90 77 53 83


 

Tekst: Marie Røsberg Foto: Rune Dahl / Kalle Punsvik

Del artikkelen på Facebook