Annonsørinnhold fra Kraft Narvik

Hva er dette?
Vi ønsker velkommen til Kraft Narvik. Stående fra venstre. Klatreansvarlig Jon Sneve Lyngmo, PT ansvarlig Jessica Johansson, Senterleder Kai Lilleseth, PT og resepsjonist Madeleine Karlsen Sittende fra venstre: Gruppetreningsansvarlig Christin Forslund Høiem, Resepsjonsansvarlig Karin Seiness Lilleseth.
Vi ønsker velkommen til Kraft Narvik. Stående fra venstre. Klatreansvarlig Jon Sneve Lyngmo, PT ansvarlig Jessica Johansson, Senterleder Kai Lilleseth, PT og resepsjonist Madeleine Karlsen Sittende fra venstre: Gruppetreningsansvarlig Christin Forslund Høiem, Resepsjonsansvarlig Karin Seiness Lilleseth. Foto: Rune Dahl

Kraft Narvik - byens mest allsidige og unike treningstilbud

I sommer skiftet Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen navn til Kraft Narvik. - Vi kan ønske velkommen til byens mest allsidige treningstilbud i oppgraderte lokaler på begge sider av byen, forteller senterleder Kai Lilleseth.

Annonsørinnhold fra Kraft Narvik

Det er Norges Arktiske Studentsamskipnad som eier Kraft Narvik. Foruten de to sentrene i Narvik så eier de også treningssentre i Tromsø og Alta.

-Vi er et senter for absolutt alle. Uansett hvilket ståsted du har så finner du et tilbud hos oss, forteller Lilleseth og ramser opp:

* Vi har massevis av gruppetreninger i sal – og på sykkel – med instruktør.

* Godt tilbud for tradisjonell styrketrening

* Squash-haller

* Badstuer

* Eget funksjonell fitnessrom

* Stor klatrehall med buldrerom

* Personlige trenere

* Betjent resepsjon på begge sentre

Bestill medlemsskap med 50% rabatt HER

PT Jessica tester ut våre nye løfteplattformer som er beregnet for tunge løft og dropp-trening. Jon og Madeleine følger med.

Både interiør – og utstyrsmessig så har det vært en stor oppgradering på sentrene. Blant annet har Kraft Stadion en helt ny kondisjonspark med 10 nye tredemøller, steppere og romaskiner. Sannsynligvis er det det best funksjonelle treningssenteret i Nord-Norge.

Som en del av markeringen av «nyetableringen» så kjører Kraft Narvik en fantastisk medlemskampanje som varer ut september.

-Vi gir 50% avslag på alle medlemskap ut året! Pris fra 145,- per mnd. Tilbudet gjelder til og med mandag 30.september. Et tilbud som kommer svært sjelden, så vi oppfordrer alle til å benytte seg av muligheten.

Bestill medlemsskap med 50% rabatt HER

Kraft Narvik tilbyr styrketrening og gruppetrening med faglig dyktige instruktører, noe som gir deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål.

Hjelpsomme og blide resepsjonister ønsker alle hjertelig velkommen til Kraft Narvik.
Del artikkelen på Facebook