Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Møt oss lørdag på Amfi!

I morgen lørdag fra kl 12 - 15 møter du disse to dyktige, lokale heltene på AMFI Narvik. Eiendomsmegler 1 er tilstede med informasjon om leilighetsprosjektet D17! 14 leiligheter midt i sentrum av Narvik, fra kr 2490.000. Velkommen innom for en hyggelig prat!

Annonsørinnhold i samarbeid med

- Vi skal først og fremst promotere boligprosjektet D17 – som er et av Narviks aller flotteste boligprosjekter. Men vel så viktig er det å få treffe folk og prate bolig på et annet sted enn inne på meglerkontoret, forteller megler Hans Øivind Bakkejord.

Terskelen for å gå inn til en megler er for mange et stort steg. Da er det lettere å slå av en løselig prat inne på kjøpesenteret.

- Amfi Narvik er en flott arena for oss å være på, sier Jonny Stormo.

Litt om D17:

Prosjektet D17 er tilrettelagt for et helt livsløp, med leiligheter på et plan sentralt i Narvik. Balkongene er alle sør-vestvendt slik at man har gode solforhold og utsikt.

- Som kjøper har du selvfølgelig mulighet til å sette preg på ditt nye hjem. Adkomstforholdene er meget lettvinte med innkjøring via gate 1 til egen parkeringsplass i kjelleren. På taket er det felles takterasse. Her får du 360° utsikt og best tenkelige solforhold, forteller Bakkejord.

Les mer om prosjektet her:

http://www.d17.no

 
Del artikkelen på Facebook