Annonsørinnhold i samarbeid med FremoverLab

Hva er dette?

 
 

Narviks egen superhelg

Endelig viser kalenderen at årets største handelshelg i Narvik er her. Kjøp & Vinn er helga der du både får gjort unna julehandelen og samtidig kan vinne en rekke fantastiske premier!

Annonsørinnhold i samarbeid med FremoverLab

Hva er Kjøp & Vinn?

Kjøp & Vinn er en handelskampanje i Narvik fra 14.-17. desember. Denne langhelgen er det både nattåpent fredag og søndagsåpent.

Hvordan delta?

Alle som handler i en av butikkene som er med på kampanjen, får en Kjøp & Vinn-seddel, en for hver handel du gjør i butikken. Denne fylles ut og leveres til butikken du handlet i. Når seddelen er levert er du med i trekningen av premiene.

Se oversikt over hvilke butikker som er med på Kjøp & Vinn her.

Årets premier finner du her.

Trekning av premiene skjer tirsdag 19. desember og alle vinnerne blir kontaktet og også annonsert i Fremover.

Les vårt Kjøp & Vinn-magasin.

I Narvik har julestemningen bredt seg over byen. Et hvitt teppe har lagt seg under det grønne, glitrende treet i sentrum, og langs hele Gate 1 skinner det av både stjerner, julepynt og ekte julestemning.

Vinn alt i fra gavekort til opplevelser

Denne helga er det 13. gang Fremover og en rekke butikker i Narvik sørger for at førjulstida og julehandelen får det lille ekstra.

Prinsippet er enkelt; handler du hos en av butikkene som er med på Kjøp & Vinn mottar du ett lodd per handel. Loddet fyller du ut og leverer tilbake til butikken, så er du med i trekningen av flotte premier.

I år er premiene mange og forskjellige. Her finner du blant annet gavekort på butikker, senter og pizza, billetter til arrangementer, kunstig juletre og julesnadder med pålegg. For en heldig vil loddet til og med ta deg med til sydligere strøk – årets hovedpremie er nemlig en tur for to personer til Bilbao!

Utvidede åpningstider

Med årene har Kjøp & Vinn utviklet seg til å bli en tradisjon i julehandelen for Narvik. Både på sentrene og butikkene i sentrum er det klart for å ta i mot handleglade denne helga, og du finner både utvidede åpningstider og ekstra tilbud hos flere.

Fredag er det nattåpent og søndag er det søndagsåpent, så det er absolutt muligheter for å gjøre unna store deler av julehandelen akkurat denne helga.

- Vi gleder oss!

Leder av foreningen Schopping og Schnakking i Narvik, Christel Sundby, har stor tro på at folk ønsker å bruke butikkene i sentrum og gleder seg til Kjøp & Vinn-helga.

- Det er gledelig at folk bruker butikkene gatelangs. Dette er den travleste helga for butikkene, så vi er godt forberedt og skal pynte med fakler for å få stemninga på topp, smiler Sundby.

Helge Edvardsen, senterleder ved Amfi Narvik, forteller at alle på Amfi Narvik gleder seg til handelshelga.

- Dette er ei helg vi ser frem til, og det er gøy at vi får mange besøkende fra kommunene rundt Narvik. Det er mange fine premier, og for oss er det ekstra stas at vinnerne av hovedpremiene de siste årene har handlet hos oss. Det kan altså lønne seg å ta turen hit, sier Edvardsen med glimt i øyet.

Senterleder ved Narvik Storsenter, Kirsten Nystrand, er spent på årets Kjøp & Vinn-helg.

- Det er fint at så mange kommer til Narvik denne langhelga, det setter vi stor pris på. Vi gleder oss like mye hvert år, og skal gjøre vårt ytterste for at det blir en god opplevelse for våre kunder, sier Nystrand.

Velkommen til Kjøp & Vinn 2017.

FremoverLab

Del artikkelen på Facebook