Annonsørinnhold fra Fjordkraft AS

Hva er dette?

Nasjonal strømleverandør gir flere arbeidsplasser i Nord-Norge

Nå er det mange stillinger ledig i Fjordkraft, som satser for fullt på Nord-Norge.

Annonsørinnhold fra Fjordkraft AS

En av Norges største strømleverandører har etablert seg i Nord-Norge, og satser for fullt ved å ruste opp den eksisterende kunde- og salgsavdelingen til det som tidligere var Vesterålskraft Strøm AS.


Søker landets beste medarbeidere

Fjordkraft skal være Norges mest attraktive strømleverandør, og for å lykkes trenger vi landets beste medarbeidere. I tillegg til strøm tilbyr vi kundene våre mobiltelefoni, solceller, hjemmeladere og andre tjenester for lavutslippssamfunnet. Vi har i alt seks kontorer, spredt over hele Norge, og hos oss finner du spennende utfordringer enten du har kompetanse i forretningsutvikling, salg, markedsføring, økonomi eller kundeservice.

- Vi satser nå for fullt på Nord-Norge, og vi gjør nå den største ansettelsen noensinne i kundeservice og salgsteam. Vi har mange flotte konkurrenter i regionen, så vi kan ikke hvile på en kjent merkevare nå når vi skal vokse, forteller Stig Abelsen, leder i Fjordkraft region nord, som allerede har begynt å utvide lokalene for å gjøre plass til de nyansatte.

Les om stillingene her

Arbeidsmiljø og kultur

- I Fjordkraft er vi opptatte av å ha et godt arbeidsmiljø der alle bidrar med det de kan. Vi har gode velferdsordninger et godt sosialt miljø både på og utenfor kontoret. Det er viktig for oss at våre nye medarbeidere deler denne filosofien, og ønsker å bidra til å skape en god og trygg arbeidsplass for alle som jobber her, sier Abelsen. - Også er vi jo lokalisert på verdens beste sted, i Vesterålen, og det i seg selv er jo et gode, ler han.

Bygger plass til flere - bokstavelig talt

Filmen som annonserer stillingsutlysningene, har fått oppmerksomhet i sosiale medier.

- Vi ønsket at utlysningen skulle bygge opp om at vi satser på Nord-Norge da vi skulle annonsere stillingene, at vi bygger plass til flere, og slik bygger vi Nord-Norge. At vi kunne få vise dette på film var en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss, og vi synes det passer veldig bra ettersom vi er i gang med en utvidelse i kontorlokalene våre på Sortland, forteller markedsansvarlig Thea Stormo og fortsetter:

- Vi håper folk som deler vårt engasjement for Nord-Norge søker på stillingene og vil jobbe sammen med oss for en attraktiv landsdel med gode arbeidsplasser, kultur- og idrettstilbud.

Satser på Nord-Norge

Fjordkraft ønsker vekst for Nord-Norge, og leter nå etter lag og foreninger som bidrar til bolyst på sitt hjemsted.

- For at folk skal trives her nord, må vi sørge for at de har gode, attraktive arbeidsplasser å gå til, og at de har et godt idretts- og kulturtilbud i nærheten. Dette vil vi bidra til, og dersom du mener ditt lag eller forening gjør en forskjell for sitt lokalmiljø, kan du sende oss en søknad, oppfordrer Stormo.

Send søknad om sponsormidler her

Alt innhold produsert av Deadline Media.

Del artikkelen på Facebook