Annonsørinnhold fra Ofoten rør

Hva er dette?

Teamet: – Vi har noen fantastiske ansatte sammen med oss, som gjør det trivelig å dra på jobb hver dag gjennom hele året. Hver og en av de er unik på sin egen måte, sier Tor-Arne Pedersen.
Teamet: – Vi har noen fantastiske ansatte sammen med oss, som gjør det trivelig å dra på jobb hver dag gjennom hele året. Hver og en av de er unik på sin egen måte, sier Tor-Arne Pedersen.

Ofoten rør har vært familieeid i 40 år. Nå har tredje generasjon full fart inn i bedriften

1. mars har Ofoten rør 40-årsjubileum. I fire tiår har den lokale rørleggerbedriften jobbet for å levere trygge og gode løsninger til sine kunder.

Annonsørinnhold fra

– En stor og viktig del av vår yrkesstolthet er å treffe nøyaktig på det kundene våre ønsker, begynner Tor-Arne Pedersen, rørleggermester i Ofoten rør.

Sammen med broren, Rune, tok han over driften av selskapet etter sin far Henning Pedersen i 2011. Gjennom årenes løp har de løst utallige oppdrag for privatpersoner og næringsaktører, og er stolte av å ha vært med å bygge og utvikle Narvikregionen.

(F.v.) Tor-Arne og Rune Pedersen ønsker velkommen inn i butikklokalene til Ofoten rør.

– Faren vår startet alene i 1983, i løpet av tre år hadde han kjøpt lokalene vi holder til i nå. Da drev de butikk med to ansatte og åtte rørleggere. Ofoten rør har vært stabil hele veien, og vi har gjort mye forskjellig – alt fra eneboliger, leilighetsprosjekter, totalrenovering på rådhuset, høyskoler og jobb inn mot industrien, forklarer han.

Det har vært en spennende reise for den lokale familiebedriften - og fremtiden er i trygge hender. 

Tredje generasjon på vei

– Jeg begynte i Ofoten rør i 1992, og broren min startet to år senere. Vi overtok som andre generasjon. Også har vi hver vår sønn som er på vei inn i bransjen, sier Tor-Arne med et smil.

Gutten til Rune er lærling, mens sønnen til Tor-Arne er ferdigutdannet og har fått svennebrev som rørlegger.

– Vi har aldri lagt noen føringer eller press på at de skal velge denne karrieren, så det er artig at det skjer. Interessen for faget må jo komme innenfra, reflekterer han.

Dermed ligger alt til rette for at Ofoten rør skal forbli en familiebedrift i mange år fremover.

– Det er veldig artig at de ønske å fortsette dette, sier Tor-Arne.

Hos Ofoten rør er kvalitet og design viktig. Derfor er de alltid først ute med det nyeste innen baderom. 

 Skaper «drømmebadet»

Nederst i Gate 2 i Narvik, nærmere bestemt Dronningens gate 18, har Ofoten rør hele 250 kvadratmeter med butikkflater.

– Når folk skal pusse opp badet eller bygge ny bolig, så kan de komme hit og få tegnet og visualisert planene sine. Det er en stor fordel å ha en butikk med utstillinger og varelager, hvor kundene kan komme og kjenne og ta på produktene.

Detaljene som gjør baderommet ditt komplett.

I dagens samfunn møter de konkurranse både på nett og andre bransjer som vil selge varene de fører. Ofoten rør håper og tror at kundene fortsatt ser en stor verdi av å ha lokale fagbutikker i sitt marked.

– Når man tar sitt nye bad, eller nye bolig i bruk, så er jo bad og kjøkken smykkene i huset. Vår jobb er å være behjelpelig, finne riktige løsninger og gjøre kunden blir fornøyd. Vi selger ikke bare varer, men trygghet, service og kvalitet, understreker Tor-Arne.

Hos Ofoten rør finner du oppgraderingene som både gjør hjemmet funksjonelt og behagelig.

 Fordelen av å velge lokalt

Ofoten rør har sterkt fokus på å støtte opp om lokalt næringsliv.

– Vi prøver også å bidra i lokalsamfunnet der vi kan, fortsetter Tor-Arne.

Som en små-mellomstore bedrifter flest har de ikke enorme summer å bruke på idrettslag og foreninger.

– Men vi fordeler sponsorpenger på mange aktører og er derfor godt synlig på mange arenaer, som ishockey, slalåm, fotball og turn. Vi bidrar heller til mange, enn at noen få skal få alt.

Tor-Arne synes det er viktig å trekke frem denne verdien av å bruke lokalt næringsliv fremfor å handle på nett eller nasjonale aktører hvor store deler av verdiene forsvinner ut av regionen.

– Det er de lokale aktørene som gir bidrag til barn og ungdom, frivillig arbeid og støtter opp om lokalsamfunnet. Hvis man for eksempel handler på nett og bare fokuserer på pris, så legges det ikke penger igjen lokalt.

Nå ønsker han hele Narvikregionen velkommen til 40-årsjubileum og gode uforpliktende tilbud i butikken til Ofoten rør. 

Del artikkelen på Facebook