Annonsørinnhold fra Montér Per Strand Narvik

Hva er dette?

 
 

Rene linjer – ulike materialer

Annonsørinnhold fra Montér Per Strand Narvik

Montér Per Strand Narvik

Kjøkken

Fremdeles velger flest kunder hvite kjøkken i klassisk stil. Et kjøkken har man i mange år og derfor vil vi ikke se like store endringer i trendene for kjøkken som man gjør med andre interiørløsninger i boligen.

Vi er forhandler av AUBO – dansk kvalitet og design gjennom flere tiår. AUBO møbelkjøkken er selve familiekjøkkenet, et kjøkken hvor det kan skapes rom for alle, fra familiens eldste til yngstemann.

 

Gjeldende trend er hyller rett på veggen, gjerne i kombinasjon med å redusere antall overskap. Det er også flere som velger å gi kjøkkenet rene linjer og samtidig vise personlighet ved å ta i bruk ulike materialer på deler av kjøkkeninnredningen. Nå ønsker vi i større grad å tilføre mer personlig varme på kjøkkenet.

De mest solgte fargene er i stor grad gråtoner, sort eller ulike varianter i eik. AUBOs store fargeutvalg gir mulighet til å kombinere farger ved å velge ulik farge på over- og underskap.

Grepsfrie fronter er høyaktuelt, og du unngår knotter og håndtak som bryter med de rene linjene. Vi kommer til å se mer og mer av denne trenden på flere elementer i kjøkkenet, eksempelvis hvitevarer.

 

Benkeplaten er den delen av kjøkkenet som blir mest brukt samtidig som den er prikken over i-en på kjøkkenet eller som en overgang til stuen. Trenden er benkeplater i slitesterkt materiale som kan formes etter ønske, tåler hard bruk og mye varme, er gode å jobbe på og enkle å holde rene.

Tradisjonelt selges mye benkeplater i laminat og tre i ulik tykkelse, men vi ser en økning i andre materialer som Getacore, Silestone, Granitt og Dekton. En av de store trendene vi har sett, er at benkeplaten har samme farge som underskapene.

Smarte løsninger er etterspurt i nye kjøkken, ikke bare når det gjelder design, men også funksjon. Vi ønsker å tilby maksimal plassutnyttelse, og AUBO har på bakgrunn av årelang erfaring utviklet en rekke oppbevaringsløsninger for skuffer, skap, hjørner og til og med i sokkelen.

Hos Montér får du hjelp til å løse dine store og små utfordringer når du skal bygge nytt eller gjøre forandringer hjemme eller på hytta. Vi er fagfolk som legger vår ære i at du får kvalitetsprodukter, god service og nyttige tips og råd.

 

Bad

Vi lanserer stor fliseutstilling fra Flisekompaniet. Kom innom og se 20 komplette utstillinger av bad. Masse inspirasjon å få! 

Trenden på baderommet er å tilføre kontraster, også når det gjelder innredningen. Sort eller eikefarget innredning er populært i kombinasjon med et harmonisk dekorvalg på veggene. Hvite baderomsmøbler er fremdeles førstevalget for mange, slik de har vært det i flere tiår.

Velg hvit matt eller hvit høyglanset, alt etter hvilken stil du ønsker på ditt baderom.

Størrelsen på badet er i mange tilfeller avgjørende for valg av nye baderomsmøbler, og vi har derfor et bredt sortiment for å kunne tilby noe for enhver smak. Farge, design, funksjon, pris og størrelse er de viktigste faktorene å ta hensyn til ved valg av et nytt baderom.

Badekar er igjen på full fart inn i norske baderom. Ulike former og størrelser gjør at du kan unne deg litt luksus i hverdagen, enten i et veggplassert eller et frittstående kar.

Stylingprodukter er lånt av Narvik Lys- og interiør.

 

 

 

 

La deg inspirere på www.monter.no

Våre nettsider er fulle av gode tips og råd om enkeltprodukter og gode løsninger. På monter.no vil du også finne nyttige lenker til andre inspirasjons- kilder. Den gode hjelper er aldri langt unna med Montér på nett.

Tekst & foto: Rune Dahl / Styling: Cathrine Stornes Pettersen / FremoverLab)

Artikkelen var publisert i høstens utgave av BoLyst.

Del artikkelen på Facebook